Μαν. Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: «Υπόθεση» ενός ημιχρόνου και Γκαρνάτσο (highlights)

«Αυλαία» στην 28η αγωνιστική της Premier League με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ». Τα «ζαχάρωτα» μπήκαν καλύτερα και στο 6ο λεπτό ο Ονάνα «άγγιξε» το γκολ, αλλά ο κίπερ των «κόκκινων διαβόλων» μπλόκαρε την μπάλα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τεν Χαχ κέρδισε πέναλτι, ο Ταρκόφσκι ανέτρεψε τον Γκαρνάτσο εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε βούλα Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος νίκησε

τον Πίκφορντ για το 1-0 στο 12ο λεπτό.

Ο Γκαρνάτσο στο 34ο λεπτό κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Γκόντφρι. Ο Ράσφορντ από την «άσπρη βούλα», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (2-0).

Μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα η Έβερτον «σπατάλησε» πολλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Η Γιουνάιτεντ κράτησε την μπάλα, ενώ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Πίκφορντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην 16η θέση με 25.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαχ, 4-2-4): Ονάνα, Λίντελοφ, Βαράν, Νταλότ, Έβανς (88′ Καμπουαλά), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Γκαρνάτσο (83′ Άντονι), Κασεμίρο, Μέινου (78′ Άμραμπατ), ΜακΤόμινεϊ.

Έβερτον (Σον Ντάις, 4-4-1-1): Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Μικολένκο (88′ Τσερμίτι), Γκόντφρι, Μπράνθγουεϊτ, ΜακΝίλ, Ονάνα, Χάρισον (61′ Ντόμπιν), Γκάρνερ (75′ Γιανκ), Μπέτο (61′ Κάλβερτ – Λιούιν), Ντουκουρέ (61′ Γκόμες).

Keywords
Τυχαία Θέματα