Μάχη «γιγάντων» για τον Τζανιόλο

Ενώ πριν από λίγες ημέρες, υπήρχε το κλίμα στον ιταλικό Τύπο, ότι ο 23χρονος θα υπέγραφε την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα, αυτή τη στιγμή επικρατεί η άποψη ότι η διοίκηση των «τζιαλορόσι» είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Και δεν είναι λίγες…
Όπως αναφέρει η «La Repubblica», η Τσέλσι εμφανίστηκε στο προσκήνιο για να συμμετάσχει στην «κούρσα» απόκτησης του Τζανιόλο, μαζί με τη Γιουβέντους και την Τότεναμ.

Και οι τρεις σύλλογοι αναμένεται να

στείλουν συγκεκριμένες προσφορές κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, επιθυμώντας να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες δηλαδή.
Η διοίκηση της Ρόμα έχει καταστήσει σαφές τόσο στο περιβάλλον του Τζανιόλο όσο και στον ίδιο τον Μουρίνιο, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της παραμονής του, ότι είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές και να προχωρήσει με όποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις. Πιθανότατα θα κόστιζε πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ η εξασφάλιση της υπογραφής, του διεθνή Ιταλού επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα