Μ. Σίτι – Μπάγερν 3-0: Την συνέτριψε! (hls)

Με το ένα βήμα στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά το εκκωφαντικό 3-0 επί της Μπάγερν Μονάχου στο Etihad.

Η Σίτι ήταν εξαιρετική στο αμυντικό κομμάτι “κλειδώνοντας” τη δημιουργία της Μπάγερν που αν και είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κάνει ευκαιρίες. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου χάρη σε καταπληκτικό γκολ

του Ρόδρι στο 27΄.

Η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, είχε στιγμές με τον Σανέ στο 46΄ και το 53΄, ως εκεί όμως. Η Σίτι εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και τα λάθη του Ουπαμεκανό, πρώτα απείλησε και στη συνέχεια διέλυσε την άμυνα των Βαυαρών με δύο χτυπήματα σε ένα επτάλεπτο, αρχικά με κεφαλιά του Σίλβα και στη συνέχεια με προβολή του Χάαλαντ στο 76΄.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Ακέ, Ακάντζι, Ρουμπεν Ντίας, Ρόδρι, Γκιντογάν, Ντε Μπρόινε (68’ Χουλιάν Άλβαρες), Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Χάαλαντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τόμας Τούχελ): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (80’ Κανσέλο), Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μουσιάλα (69’ Μανέ), Σανέ, Γκνάμπρι (80’ Τόμας Μίλερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα