Λουτσέσκου: «Ανταγωνιστής για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Δευτέρας, ως έναν ανταγωνιστή για τον εφετινό τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους «ασπρόμαυρους», εν όψει της αναμέτρησης για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κατά την ομιλία του μετά τον αγώνα με τη Βίντι. Παράλληλα, ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά ζήτησε να αποφευχθούν τα λάθη, που έφεραν την ήττα 2-0 από τους Ούγγρους για το Europa League.


Αρχικά, ο Λουτσέσκου δήλωσε: «Έχουμε έναν ακόμη τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Τα θέλουμε όλα παλεύουμε σε κάθε ματς για τη νίκη αλλά ειδικά στο πρωτάθλημα απαγορεύονται τα λάθη. Απαγορεύεται να χαλαρώνουμε ή να υποτιμάμε τον αντίπαλο».

Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε: «Προσοχή λοιπόν γιατί παίζουμε με έναν πολύ καλά οργανωμένο αντίπαλο με παίκτες νεαρούς ταλαντούχους που αποδεικνύουν ότι δεν είναι τυχαία η πορεία τους μέχρι τώρα. Δείτε τον Παναθηναϊκό ως ανταγωνιστή μας στο πρωτάθλημα και σκεφτείτε ότι για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα