Λούντζης: "Αγωνιστικός Γολγοθάς τα συνεχόμενα παιχνίδια"

Λούντζης: "Αγωνιστικός Γολγοθάς τα συνεχόμενα παιχνίδια" antoniamath11Παρ, 03/26/2021 - 23:41

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών με τον Ιωνικό (27/3, 17:00μ.μ) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για την Basket League, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μάλιστα η ομάδα από την Πάτρα θα παίξει μέσα σε 12 μέρες,

4 παιχνίδια λόγω της αγωνιστικής απραξίας εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού. 

Αναλυτικά το blog του από τον ΕΣΑΚΕ

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά φέτος ο κορωνοϊός μας έπληξε σαν ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε πάλι μετά από μεγάλη αποχή και από παιχνίδια αλλά και από προπονήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στόχος μας είναι και αυτό δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό μιας και έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια λόγω των αναμετρήσεων που έχουν αναβληθεί.
Χαρακτηριστικό είναι πως τις επόμενες 12 μέρες θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ιωνικό.

H ομάδα της Νίκαιας είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με ένα κράμα έμπειρων και νέων-πολύ ταλαντούχων- παικτών, που βρίσκεται σε τροχιά play off και μας είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πρέπει να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση, από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να κάνουμε όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές απ' το γήπεδο».

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΕΛΛΑΔΑ Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών με τον Ιωνικό (27/3, 17:00μ.μ), τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 23:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα