Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιμένει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ξανά πως ευθύνη για την επιβάρυνση των παικτών φέρουν όλοι και δήλωσε για μια ακόμα φορά, πως ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών είναι μεγάλος. Παράλληλα, δήλωσε πως αρκετοί παίκτες φοβούνται να αγωνιστούν στα ματς των πρωταθλημάτων για να μην τραυματιστούν και χάσουν το Μουντιάλ.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Είμαστε όλοι ένοχοι. Μισώ αυτό το θέμα. Αυτά τα προβλήματα ήταν τόσο ξεκάθαρα και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα ξαφνικά οι παίκτες τραυματίζονται

και λένε: “δεν μπορεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ουάου!”. Αυτή η κατάσταση, οι παίκτες που τραυματίζονται στη σεζόν και χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι καινούργια. Μετά από μια μακρά σεζόν συμβαίνει παντού στον κόσμο. Αλλά τώρα το να ξεκινήσεις το Μουντιάλ μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι, είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Είναι τρελό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κανείς δε νοιάζεται για εμάς και πώς το αντιμετωπίζουμε. Μου κάνετε την ερώτηση τώρα. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες πριν από το ματς με τη Σαουθάμπτον ή την Ντέρμπι Κάουντι, “θέλετε πραγματικά να παίξετε;” Είμαστε όλοι ένοχοι. Οι παίκτες που τραυματίζονται και δεν μπορούν να παίξουν είναι καταστροφή, αλλά πώς γίνεται να το αλλάξουμε;».

Keywords
Τυχαία Θέματα