Λίβερπουλ: Η κριτική στον Τιάγκο εκνεύρισε τον Κλοπ

Λίβερπουλ: Η κριτική στον Τιάγκο εκνεύρισε τον ΚλοπtnalΚυρ, 02/21/2021 - 13:52

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την κριτική που ασκεί ο αγγλικός Τύπος στον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο 29χρονος μέσος έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο από τον κορωνοϊό, όσο και από τραυματισμούς. Όπως υποστήριξε αυτό έχει επηρεάσει την απόδοσή του, όμως η κατάστασή του δεν είναι όπως την παρουσιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Ο Κλοπ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήρθε αργά, μετά κόλλησε

κορωνοϊό, τραυματίστηκε και έπρεπε ακόμη να προσαρμοστεί σε μια νέα ομάδα – και μια ομάδα που είχε προβλήματα. Έπρεπε να ξαναχτίζουμε την ομάδα σχεδόν ανά τρεις ημέρες λόγω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής και της αλλαγής πολλών πραγμάτων, οπότε αυτό ήταν πραγματικά ατυχία για τον Τιάγκο. Αλλά έχει παίξει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια και είχε μερικές εξαιρετικές στιγμές στο γήπεδο, και είναι τόσο σεβαστός στην ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Είναι απλώς μια δημόσια αντίληψη. "Ω, είναι ο Τιάγκο μέσα και δεν έχουμε καλή απόδοση". Αυτά τα πράγματα είναι απλώς μ..., επιτρέψτε μου να το πω έτσι! Δεν είναι σωστά. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Η Μπάγερν έπαιζε με διαφορετικό στυλ, σε διαφορετικό πρωτάθλημα, και ήταν πολύ πιο κυρίαρχη στη Βundesliga από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να είναι στην Premier League. Λοιπόν, αυτή είναι η διαφορά. Αλλά ευτυχώς, είμαστε όλοι αρκετά έξυπνοι για να κρίνουμε την κατάσταση σωστά εδώ. Ο Τιάγκο μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την κριτική που ασκεί ο αγγλικός Τύπος στον Τιάγκο Αλκάνταρα. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα