Λίβερπουλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άλισον

Την επιστροφή του βασικού του γκολκίπερ Άλισον Μπέκερ, ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στην καθιερωμένη Media Day πριν τα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: ‘Δείχνει καλά, δεν ξέρω αν είναι εκατό τα εκατό έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, θα πρέπει να το τσεκάρω με το ιατρικό τμήμα, τους προπονητές καθώς και με τον ίδιο’.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι (1-1,25/11) και παρέμεινε εκτός αγωνιστκής δράσης, χάνοντας αρχίκα το παιχνίδι με την

Αυστριακή Λιντσερ για το Europa League (4-0,30/11), καθώς και δύο αγώνες πρωταθλήματος, το εκπληκτικό (4-3) με την Φούλαμ και την εκτός έδρας νίκη με (0-2) επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στην ερώτηση που του έγινε πάντως αν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.. η απάντηση του ήταν κατηγορηματική: ‘Χθες, χθες προπονήθηκε κανονικά’.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός προπονητής δεν θα έχει διαθέσιμο τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, του οποίου η κατάσταση όπως ανέφερε ο Κλοπ ‘δεν δείχνει καλα, πρέπει να το πάμε μέρα με την μέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο αυτή την περίοδο του χρόνου αν λείψεις  4-5 μέρες, χάνεις 12 παιχνίδια’.

Keywords
Τυχαία Θέματα