Λίβερπουλ – Τσέλσι 4-1: Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά (videos)

Στο κατάμεστο Anfield υποδέχτηκε την Τσέλσι η Λίβερπουλ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας διατήρησαν την διαφορά των έξι πόντων από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον… Μπράντλεϊ που πέτυχε γκολ (το 2-0, στο 39΄) αλλά μοίρασε και ασίστστο τρίτο τέρμα

της Λίβερπουλ στον Ντομινίκ Σομποσλάι στο 65΄ λεπτό ο πιτσιρικάς που επέστρεψε από τον δανεισμό του τον Ιανουάριο έδειξε πως είναι το μέλλον στους «κόκκινους».

Για να φτάσουμε όμως εκεί είχε προηγηθεί το άκρως κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο της Λίβερπουλ, το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντίογκο Ζότανα περνάει ανάμεσα από δύο και το δοκάρι του Νούνιεζ που δεν έμελλε να είναι και το μοναδικό του στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη ο Ποτσετίνο, ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς. Οι «μπλε» πήραν μέτρα στο γήπεδο δημιούργησαν τις πρώτες τους ουσιαστικές ευκαιρίες ωστόσo όταν επιτέλους κατάφεραν να σκοράρουν με ωραία ενέργεια του Ενκουκού, το 3-0 έμοιαζε δύσβατο μονοπάτι.

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ σημάδεψε ακόμη δύο φορές το δοκάρι, τρεις στο παιχνίδι και εννιά συνολικά στην Premier League, περισσότερες φορές απ’ οποιονδήποτε άλλον. Παρόλα αυτά στο 79′ λεπτό έκανε σε σωστό χρόνο την πάσα στον Λουίς Ντίαζ για να γράψει αυτός το τελικό 4-1.

Συνθέσεις:

Λίβερπουλ: (Κλοπ), Άλισον, Γκόμεζ (68′, Ρόμπερτσον), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ντίαζ, Σομποσλάι (68′, Έλιοτ), Νούνιεζ, ΜακΑλίστερ, Τζόουνς (83′, Κλάρκ), Ζότα (68΄, Χάκπο), Μπράντλεϊ (68′, Άρνολντ)

Τσέλσι: (Ποτσετίνο), Πέτροβιτς, Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ (46΄, Γκούστο), Καισέδο (66′, Τσουκουεμέκα), Γκάλαχερ (46΄, Ενκουκού), Ένζο, Μαντουέκε (46΄, Μούντρικ), Πάλμερ (85΄, Κασαντέι), Στέρλινγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα