Λιντς : Ανακοίνωση για τον Ραφίνια

Λιντς : Ανακοίνωση για τον ΡαφίνιαevlachosΤρί, 03/09/2021 - 17:22

"Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μας έχει προσεγγίσει καμία ομάδα για τον Ραφίνια και δεν θέλουμε να μας προσεγγίσει. Όλα αυτά είναι clickbait των μέσων ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του και πιστεύουμε ότι είναι ένας παίκτης αρκετά σημαντικός για το μέλλον της ομάδας".

Σαφής η ανακοίνωση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λιντς,

Βίτορ Όρτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού Ραφίνια

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αποκτήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων Ευρώ το καλοκαίρι που πέρασε από την Ρεν και φέτος σε 22 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει άλλες τόσες ασίστ. 

Ο γενικός διευθυντής Άνγκους Κινίαρ ανέφερε : "Αυτή την στιγμή ο Ραφίνια λατρεύει να παίζει για την Λιντς και το μόνο που δεν του αρέσει είναι ότι τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη από αυτόν".

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leeds United - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leeds United ΑΓΓΛΙΑ Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ραφίνια με την Λιντς στην Premier League και το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ανάγκασαν την διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα.  Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 17:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα