Λημνιός: "Είχαμε τη σωστή νοοτροπία" (video)

Ο ΠΑΟΚ είχε τη σωστή νοοτροπία κόντρα στην Ξάνθη όπως είπε στον Κωστή Μπότσαρη ο Δημήτρης Λημνιός, με τον Ευθύμη Κουλούρη να σχολιάζει πως "είμαστε μια γροθιά για το πρωτάθλημα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λημνιού:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε πει από πριν πως το παιχνίδι αυτό θα το πάρουμε ότι και να γίνει. Σήμερα ήμασταν ΠΑΟΚ
και κερδίσαμε δίκαια. Το βάλαμε όλοι καλά στο μυαλό μας και είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Θέλαμε να δείξουμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια για αυτό και πανηγυρίσαμε μαζί με τον πάγκο και τον προπονητή. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μας. Ο προπονητής μου, μου έδωσε άλλη μια ευκαιρία σήμερα και ελπίζω να τον δικαίωσα, τον ευχαριστώ πολύ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κουλούρη:

"Το θέλαμε πολύ, δείξαμε πως κάποια αποτελέσματα ήταν και άτυχα. Όσοι μπήκαμε μέσα δώσαμε και την ψυχή μας, αυτό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, να παίζει για την ομάδα και για τον κόσμο. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλέψεις σκληρά για ορισμένα πράγματα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές από το καλοκαίρι, αλλά σήμερα δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Η κριτική είναι για να μας κάνει καλύτερους, θέλουμε ως τα Χριστούγεννα να έχουμε το απόλυτο και θα δούμε από εκεί και πέρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι, να είμαστε γροθιά και στα εύκολα και στα δύσκολα, για αυ΄το αγκαλιάσαμε τον προπονητή".
Keywords
Τυχαία Θέματα