Λεβ: «Θα λείπει η Ιταλία από το Μουντιάλ»

Ο τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ τόνισε ότι ένιωσε λυπημένος που δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Ιταλία. Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για την ισοπαλία στη φιλική αναμέτρηση με την Γαλλία.

«Δεν μπορούσαμε να επηρεάσουμε την ισοπαλία, συμβαίνουν και αυτά. Στην περίπτωση της Ιταλίας, αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Σουηδία. Είδα το παιχνίδι αγωνίστηκαν καλά και τα έδωσαν όλα. Αλλά νιώθω λύπη για την Ιταλία γιατί σε μια
τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι ντροπή. Αν η Γερμανία ή η Γαλλία ακόμα και η Βραζιλία με την Αργεντινή είχαν αποτύχει, για εμένα κάτι θα λείπει χωρίς της Εθνική Ιταλίας. Είμαι επίσης στεναχωρημένος και για την Χιλή δεν το διαχειρίστηκαν σωστά. Για την Ιταλία ίσως είναι μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα», δήλωσε.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που έκλεισαν την καριέρα τους με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας με αυτόν τον τρόπο: «Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτούς τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για αυτούς που αγωνίζονται στην Γιουβέντους αλλά για όλους που παίζουν στην Εθνική. Μεγάλο σεβασμό για τον Μπουφόν όπως και για τον Μπονούτσι η για τον Ντε Ρόσσσι και τους υπόλοιπους. Αυτή η ποιότητα. Επομένως νιώθω λύπη για την Ιταλία. Θα ήμουν χαρούμενος αν είχε περάσει στο Μουντιάλ», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα