Λάθη και ενίσχυση

Στο τέταρτο και τελευταίο στην Πολωνία φιλικό, ο Καρντόσο μοίρασε, όπως αναμενόταν, το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και απέναντι σε ομάδα τρίτης κατηγορίας, τη Σταλ Στάλοβα Βόλα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποιους τελικά θα καρτήσει στο ρόστερ μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ολιβέιρα και Βέρντε.

Η ΑΕΚ έκλεισε τον κύκλο των φιλικών στο Κίελτσε δοκιμάζοντας την αφομοίωση πληροφοριών και την προσαρμοστικότητα των παικτών σε νέα
δεδομένα. Μετάβασης σε άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού. Το τεστ με τη Σταλ έδειξε τη διάθεση του Μπότου, την αμυντική λογική του Σταμούλη, έδωσε χρόνο παιχνιδιού σε Λόπες και Σβάρνα και τέσταρε την ετοιμότητα του Γιακουμάκη. Λάθη έγιναν και μάλιστα πολλά. Στις πάσες. Στη δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα. Στην οργάνωση επιθέσεων στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σε ένα ακόμη ματς, φιλικό, η ΑΕΚ δέχεται πολύ εύκολα φάση σε στατικές αντιπάλου. Και δεν είναι αποτελεσματική. Στις φάσεις τουλάχιστον που δημιούργησε όταν μπήκαν στο ματς οι προοριζόμενοι για βασικοί.

Η προετοιμασία στην Πολωνία ολοκληρώνεται με θετικά και αρνητικά. Όπως όλες οι προετοιμασίες όλων των ομάδων. Μετά από τρεις εβδομάδες με νέο τεχνικό σταφ, η ΑΕΚ θέλει δουλειά και υπομονή. Με Ολιβέιρα και Βέρντε να λύνουν τα χέρια του προπονητή.

Ο οποίος ξέρει καλά ότι θα κριθεί από τα αποτελέσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα