Λάσο: «Κλειδί τα ελεύθερα σουτ»

Λάσο: «Κλειδί τα ελεύθερα σουτ»npiliosΣάβ, 12/19/2020 - 00:42

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήρθαμε στην Ελλάδα, παίξαμε τρεις παρατάσεις και πήραμε δύο νίκες. Ήταν μεγάλη εβδομάδα για εμάς εδώ. Στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, δεν είχαμε ρυθμό. Ήμασταν ένα βήμα πίσω. Όταν βρεθήκαμε με οκτώ πόντους αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά δεν ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε

καλά την μπάλα. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα έπαιξε ρόλο για να πάρουμε τη νίκη.

Η κατάσταση του Άντονι δεν δείχνει να είναι καλή. Θα δούμε αύριο στη Μαδρίτη, αλλά δείχνει πως δεν είναι κάτι καλό. Ο Νίκο και ο Αμπάλδε έπαιξαν πολύ καλά. Αν έπρεπε να δώσω συγχαρητήρια σε δύο παίκτες ήταν οι Κοζέρ και Κάρολ. Ο Γιουλ έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά οι Κοζέρ και Κάρολ μας έδωσαν τον αέρα και την αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην αμυντική εικόνα και την καλή κυκλοφορία της μπάλας στάθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο, μετά τη νέα νίκη της ομάδας του στην παράταση, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 00:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα