Λάσο για Καμπάτσο: «Δεν με απασχολεί η επικείμενη φυγή του»

Λάσο για Καμπάτσο: «Δεν με απασχολεί η επικείμενη φυγή του»basket1thanosΠαρ, 11/13/2020 - 15:54

Ο Φακούντο Καμπάτσο μετρά... ώρες στη Μαδρίτη αφού μόλις ανοίξει η free-agency στο NBA θα αποτελέσει παρελθόν.

Μάβερικς, Πέισερς και Τίμπεργουλβς έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο "μάγο", όμως ο Πάμπλο Λάσο δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού πριν το αποψινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα:

Για το ζήτημα Campazzo, είπε: «Αυτήν τη στιγμή, αυτό δεν με ανησυχεί. Μετά από ό,τι συμβαίνει φέτος, δεν μπορώ να σκεφτώ πέρα ​​από το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι κι αν συμβεί, η ιδέα της ομάδας δεν πρέπει να αλλάξει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν θέλω να αλλάξω παίκτες».

Για τον αγώνα, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ περίπλοκο ταξίδι. Το να παίζεις στο Βελιγράδι είναι πάντα δύσκολο, ακόμα και αν δεν υπάρχει πλήθος. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, με εναλλαγή που χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες. Παρά τις δύο τελευταίες νίκες, πρέπει να πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα (13/11, 20:00, Novasports) ενώ ρωτήθηκε και για την πιθανή φυγή του Φακούντο Καμπάτσο με προορισμό το NBA. Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 15:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα