Λαμπάδα στο Μάνο από "Φέτφα" και Μαρτίνς!

Τα... μέτρα του Δημήτρη Μάνου πρέπει να πάρουν σήμερα κιόλας στο προπονητικό του Ρέντη ο Γιάννης Φετφατζίδης κι ο Πέδρο Μαρτίνς και να πάνε ν΄ ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του!

Διότι αν ο μοναδικός υγιής φορ του Ολυμπιακού δεν είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον στην εκπνοή του αγώνα με τον Απόλλωνα, η συζήτηση
σήμερα θα αφορούσε τον... χασογκόλη Φετφατζίδη και τον Μαρτίνς που αδυνατεί να διδάξει στους παίκτες του πως να βρίσκουν το αντίπαλο τέρμα.

Μετά τη χαμένη ευκαιρία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Φετφατζίδης έχασε χθες στο Φάληρο κι άλλο άχαστο γκολ, που του σέρβιρε στο πιάτο ο Νάτχο στο 59΄. Αν γινόταν εκεί το 1-0, ίσως ο Ολυμπιακός να είχε κάνει πιο εύκολη τη ζωή του στη συνέχεια, χωρίς να αγχωθεί μέχρι την τελευταία στιγμή για το τρίποντο.

Αλλά και ο Μαρτίνς, που πίστεψε ότι μπορεί να μετατρέψει σε φορ τον Λάζαρο και τον Φορτούνη (όπως ο ίδιος είπε μεσοβδόμαδα) κατάλαβε ότι δεν γίνεται να κάνεις το "κρέας, ψάρι" με το "έτσι θέλω" στο ποδόσφαιρο.

Επιπλέον ο Πορτογάλος πρέπει να αναθεωρήσει το ζήτημα "επιβράβευσης" για ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Επειδή έπαιξαν καλά στο Λουξεμβούργο οι παίκτες του με τη Ντουντελάνζ, τους έβαλε να αντιμετωπίσουν και το... πούλμαν του Απόλλωνα.

Έτσι ο Ποντένσε με τον Ναουέλ ήταν χθες στο Καραϊσκάκη χαμένοι στη μετάφραση κι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Φορτούνης μετά το πρόβλημα με το γόνατό του στο 16΄ βγήκε εκτός αγώνα κι έμεινε ο Λάζαρος να περιμένει μια μπαλιά στην περιοχή που δεν ερχόταν ποτέ.

Ο Μάνος θα έπρεπε να είναι στον αγωνιστικό χώρο από το 46΄ κι όχι από το 75΄ στη θέση του Ναουέλ. Ο Φετφατζίδης έπρεπε να πάρει τη θέση του Φορτούνη, ο Λάζαρος να βγει στα πλάγια κι ο Νάτχο να παίξει αντί του Καμαρά.

Φυσικά και ο Μαρτίνς έχει τους λόγους του και έπραξε διαφορετικά. Ωστόσο, επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και επειδή δεν γίνεται από τα 8 ματς να μετράς 5 νίκες, τρεις από τις οποίες τις έχεις πάρει στο ενενήντα... φεύγα, το νέο στραβοπάτημα δεν θα αργήσει να έρθει.

Επιπλέον δεν γίνεται να μην επιμένεις να βελτιώσεις βασικές αδυναμίες των παικτών σου. Για παράδειγμα οφείλεις να τους βάλεις να κάνουν από 50 σουτ ο καθένας στην προπόνηση από μακρινή και μέση απόσταση κι αν τα 30 από αυτά δεν βρουν το τέρμα, να ξανακάνουν άλλα 50.

Διότι ο Ολυμπιακός κάνει ένα σωρό τελικές, αλλά το τέρμα το βρίσκει σπάνια!

Και τέλος αν έχεις αποφασίσει ότι Φορτούνης και Φετφατζίδης θα εκτελούν τα κόρνερ, να τους μάθεις ότι η μπάλα πρέπει να φτάνει στο ύψος του πέναλτι κι όχι στη μικρή περιοχή, όπου ο κάθε Χουάντερσον τη μαζεύει με ευκολία. Μιλάμε για τα βασικά.

ΥΓ: Τελικά ο Μέλο Περέιρα δεν ξέρει από που να φυλαχτεί. Από τους ξένους διαιτητές που δεν βλέπουν αν έχει σωριαστεί στο χόρτο ο Μακέντα ή από τους Έλληνες βοηθούς που υποδεικνύουν οφσάιντ κάτω από τη σέντρα; Εκτός κι αν προτιμά να τον εκθέτουν άπαντες!
Keywords
Τυχαία Θέματα