Κυριάκος: “Δεν χρειάζεται να μουντζουρωθεί και αυτό το Πρωτάθλημα” (video)

Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε δηλώσεις στο Βέλγιο και αναφέρθηκε στο θέμα με τους διαιτητές.

“Προφανώς υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες μεταξύ τους θα γίνονται με ξένους διαιτητές”, ήταν μία από τις ατάκες.

Αναλυτικά…

Στην αρχή είπε: “Για τη συνάντηση, κανένα σχόλιο αφενός. Aφετέρου, όπως το είπατε, είμαστε εδώ για μια σπουδαία ευρωπαΐκή βραδιά η οποία έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουνε καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες όλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή

η δική μας και του Ολυμπιακού, γιατί ανεβάζει συνολικά και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη. Αυτό λοιπόν έχει αντίκτυπο και σε ένα φανταστικό Πρωτάθλημα που βλέπουμε φέτος, ένα Πρωτάθλημα που όποιος το κατακτήσει μπορεί να υπερηφανεύεται ότι θα κατακτήσει το πιο συναρπαστικό, το πιο δύσκολο πρωτάθλημα ενδεχομένως όλων των εποχών στην Ελλάδα”.

Πρόσθεσε: “Σε ένα πρωτάθλημα λοιπόν που διεκδικείται από τέσσερις στην τελική ευθεία του μίνι Πρωταθλήματος αυτού, και ειδικά επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αυτού του μίνι Πρωταθλήματος στα πλέι οφ δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες μπορούν να συμφωνούν σε αυτό”.

Προφανώς υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες μεταξύ τους θα γίνονται με ξένους διαιτητές. Δεν μιλάμε για έναν αγώνα ή για έναν αγώνα ημιτελικό Κυπέλλου που το αποτέλεσμα αφορά μόνο τον έναν από τους δύο ποιος θα προκριθεί, μιλάμε για ένα μίνι Πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα έχει αντίκτυπο σε όλο τον ανταγωνισμό”.

Συμπλήρωσε: “Δεν μπορούμε εμείς για παράδειγμα να πούμε με τον Άρη, με την ΑΕΚ ή με τον Ολυμπιακό ή με τον Παναθηναϊκό ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια στα τρία κόρνερ θα παίρνει πέναλτι αυτός που θα κερδίζει… Καταλαβαίνετε το λέω χαριτολογώντας αυτό.

Θα πρέπει να τηρηθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί και είναι δεσμευτικά από την αρχή της σεζόν. Και δε χρειάζεται να μουντζουρώσουμε το πιο συναρπαστικό Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής όλων των εποχών. Και περιμένουμε από την ΚΕΔ να τηρήσει αυτές τις δεσμεύσεις που είναι δέσμευση όλων των ομάδων”.

Ακόμη είπε: “Δεν θίγω κάποιον με αυτό που λέω, δεν θέλω να θίξω κάποιον με αυτό που λέω. Το περίεργο είναι ότι συζητάμε πάνω στη βάση ενός αιτήματος μιας από τις δύο ομάδες που δεν είναι διεκδικήτρια του Πρωταθλήματος.

Αυτό είναι λίγο περίεργο με κάθε σεβασμό, ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο ουσιαστικό συμφέρον σε αυτή τη διαδικασία. Είναι μία διαδικασία που επηρεάζει περισσότερο τις τέσσερις πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα θεωρώ αυτονόητο ότι θα τηρήθηκε η λογική είναι μονόδρομος να τηρηθεί η λογική, επαναλαμβάνω δε χρειάζεται να μουντζουρωθεί και αυτό το Πρωτάθλημα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα