Κουντουριώτης: «Δεν ήθελα να τελειώσει» (video)

Ο Χρήστος Κουντουριώτης μίλησε στους Νίκο Τζουάννη και Άγγελο Στυλιάδη για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του: «Έγιναν όλα γρήγορα, κάθισα πρώτη φορά στον πάγκο και δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια. Δεν ήθελα να τελειώσει την στιγμή που μπήκα, ήταν πολύ ωραία, πήγα να βγάλω ασίστ, μακάρι να έμπαινε κιόλας».

Για το αν του είπε κάτι κάποιος φίλος ή συγγενής: «Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, αυτό με την ασίστ μου έχει μείνει λίγο, θα μπορούσε να είχε γίνει
γκολ».

Για το που παίζει: «Παίζω στο πλάι, δεξιά, αριστερά και πίσω από τον επιθετικό.

Για την ομάδα Νέων και τις επιτυχίες της: «Όταν κερδίζεις όλα είναι καλά. Είμαστε μία ομάδα με ποιότητα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι μία καλή φουρνιά παικτών, είμαστε πολλά χρόνια μαζί τα περισσότερα παιδιά. Βοηθάει ο ένας τον άλλον και την ομάδα, μεγαλώνουμε μαζί, είναι σημαντικό. Εμένα με έχει βοηθήσει να έχω και άλλα παιδιά δίπλα μου. Πιστεύω ότι με τον καιρό μπορούμε να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα».

Για την πρώτη ομάδα και προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Δεν κοιτάω τα προβλήματα τώρα που έχω ανέβει. Η προσαρμογή μου ήταν λίγο δύσκολη, κοιτάω την δουλειά μου και τα άλλα τα αφήνω».

Για το αν έχει κάποιο πρότυπο από τους παίκτες της πρώτης ομάδας και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν: «Με όλους είναι το ίδιο, όλα τα παιδιά μου φέρονται το ίδιο, είμαστε κι εκεί όλοι μαζί».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Προσπαθεί πάρα πολύ για όλους μας, μας βοηθάει, είναι για μας εκεί συνέχεια. Είναι σαν δάσκαλος, ειδικά για μας τους μικρούς».

Για το αν είναι έτοιμοι οι νεαροί να βοηθήσουν: «Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από τον καθέναν πώς θα το διαχειριστεί και ποιος θα αντέξει. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο, πρέπει να είσαι έτοιμος».

Για το αν βοήθησε η διακοπή: «Βοήθησε αυτό το διάστημα που ο καθένας ήταν με την οικογένειές τους. Πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο το 2018. Ελπίζουμε να ξκεκινήσουμε δυνατά το και όλα θα έρθουν στην πορεία, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Πολύ κρίσιμο παιχνίδι, είναι αρχή της χρονιάς και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη οπωσδήποτε. Ο Πλατανιάς έχει και αυτός προβλήματα, τα περιμένω όλα πλέον σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα