Κόντε: «Θέλει χρόνο ο Μπακαγιόκο.»

Ο Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, αποφορτίζοντάς τον από το βάρος και την πίεση που ασκείται στον παίχτη του.

Ο Γάλλος κεντρικός δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στη νέα του ομάδα, έχοντας αρχίσει να συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια από τον Τύπο και τους οπαδούς της ομάδας.

Ο προπονητής του, θέλοντας να τον αποφορτίσει από την πίεση που νιώθει και να τον κάνει να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, πήρε το μέρος του ποδοσφαιριστή
του σε δηλώσεις του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο παίχτης του αποκόμισε ένα τραυματισμό τέλη Αυγούστου, και έτσι δεν μπόρεσε να πιάσει τους ρυθμούς των συμπαικτών του.

Ο Κόντε θεωρεί ότι το μόνο που χρειάζεται ο Γάλλος αμυντικός μέσος για να αναδείξει την αξία του είναι χρόνος.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

« Είμαι πολύ χαρούμενος να δουλεύω με τους παίχτες μου. Είναι φυσικό, όταν ξεκινάς να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή, να απαιτείται υπομονή και πολύ δουλεία, ειδικά με τους καινούριους παίχτες. Προφανώς χρειάζονται και αυτοί κάποιο χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Παίζουν σε διαφορετικό πρωτάθλημα, με διαφορετικούς συμπαίχτες και διαφορετική νοοτροπία. Δεν είναι εύκολο θέλει χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Μπακαγιόκο είναι να δουλεύει συνέχεια για να βελτιώνεται καθημερινά. Μην ξεχνάτε ότι εντάχθηκε πολύ αργά στην ομάδα μας και έχοντα ήδη ένα τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπορούσε.»
Keywords
Τυχαία Θέματα