Κόντε: «Ποτέ δεν λέω ποτέ στη Serie A!»

Ο Αντόνιο Κόντε παρευρέθηκε στην βράβευση του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, ως κορυφαίου τεχνικού της Serie A της προηγούμενης περιόδου, τη Δευτέρα στο Κονβερσιάνο, και ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους και της Τσέλσι, μίλησε μετά την τελετή στο Calciomercato.com.

«Αν βλέπω τον εαυτό μου σε πάγκο σύντομα; Βλέπω τον εαυτό μου στο σπίτι σήμερα» τόνισε ο 49χρονος τεχνικός.
«Επαναφορτίζω τις μπαταρίες μου αυτή τη στιγμή, παρακολουθώ μερικά παιχνίδια και παρακολουθώ μερικούς από τους συναδέλφους
μου.
«Αν θα γυρίσω κάποτε στην Ιταλία; Ποτέ μην λες ποτέ. Είμαι Ιταλός, αισθάνομαι καλά στη χώρα μου και θα ήθελα να δουλέψω, χωρίς να αποκλείω βέβαια ότι θα πάω στο εξωτερικό.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΝΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Τέσσερις ή πέντε ομάδες μπορούν να κερδίσουν το Champions League, και μία από αυτές είναι η Γιουβέντους. Είναι ένα κλαμπ που έχει δώσει μια πολύ σημαντική δομή στο ποδόσφαιρο. Έχει υπογράψει με μερικούς σπουδαίους πρωταθλητές και οι αντίπαλοί της στην Ιταλία πρέπει να κάνουν παραπάνω κινήσεις για να δημιουργήσουν ένα νέο κύμα»
.

O Aντόνιο Κόντε με τον Πογκμπά στην Γιουβέντους

«Αν θα ήθελα να είχα τον CR7 στη Γιουβέντους; Δεν θέλω να το σκεφτώ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες που προπονούσα στη Γιούβε. Για τον τύπο προπονητή που είμαι, προτιμώ να περιμένω έως τον Ιούνιο για να βρω μια νέα δουλειά»
Keywords
Τυχαία Θέματα