Κοντά στην άνοδο η Σερβία

Η Σερβία νίκησε 2-1 στο Βελιγράδι το Μαυροβούνιο και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Η ομάδα του Μλάντεν Κρστάιτς έφτασε τους 11 πόντους σε 5 αγώνες του 4ου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας και άφησε μαθηματικά εκτός μάχης ανόδου το συγκρότημα του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς που έμεινε στους επτά πόντους.

Οι Σέρβοι θα πάρουν οριστικά την άνοδο αν η Ρουμανία (6 β. σε 4 ματς) δεν κερδίσει αργότερα το Σάββατο την αδιάφορη Λιθουανία εντός έδρας. Σε περίπτωση νίκης των Ρουμάνων
απόψε, οι Σέρβοι θα θέλουν τρίποντο την τελευταία αγωνιστική εντός με τους Λιθουανούς, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τη Ρουμανία, η οποία κλείνει τον όμιλο εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο.

Αγωνιστικά, η Σερβία άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με τον Λιάγιτς, ενώ το 2-0 έκανε στο 32' ο Μίτροβιτς, ο οποίος έχει 11 γκολ στα τελευταία ισάριθμα ματς με την Εθνική, αλλά απέτυχε να μεγαλώσει την επίδοσή του καθώς στο 38' έχασε πέναλτι. Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν στο 70' με τον Μούγκοσα αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Οι Βούκοβιτς και Πρίγιοβιτς δεν αγωνίστηκαν για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Keywords
Τυχαία Θέματα