Κολύμβηση: Ο ΚΟΗ το χρυσό και στο Ομαδικό – Στο βάθρο Νηρέας Xαλανδρίου και ΝΟ Χανίων

Η ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού, την Κυριακή 30/1 (είχε πρωτεύσει και στο Ντουέτο το Σάββατο).

Οι Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιάμπαση, Άρτεμις Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Λεωνιδία Μασκίνη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη του ΚΟΗ εκτέλεσαν ομορφότερα απ’ όλες το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 71,6962 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό

σκαλί του βάθρου.

Με μικρή διαφορά από τις πρώτες, οι κοπέλες του Νηρέα Χαλανδρίου κατέκτησαν το ασημένο μετάλλιο και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών, καθώς βαθμολογήθηκαν με 71,0158. Ήταν οι Βασιλική Θάνου, Αλκυόνη Ιντζόγλου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Λήδα Κρέσπη, Αιμιλία Μουχτούρη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου, Λυδία Χρυσού, αναπλ. Αγγελική Γαργερού, Ζωή Κωστοπούλου.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Χανίων. Τα κορίτσια του βαθμολογήθηκαν με 69,9256 β. και ήταν οι Παναγιώτα Βλαχαντωνάκη, Παρασκευή Δημητρακοπούλου, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κλαουράκη, Άννα Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Αντωνία Μπόκου, αναπλ. Σταματία Μαρία Σταμουλάκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Ομαδικό ΕΔΩ.

Δείτε τα αποτελέσματα και στα Αστέρια ΕΔΩ.

Το ρεπορτάζ για τα όσα έγιναν το Σάββατο ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα