Κλοπ: “Ο Έντουαρντς είναι η κορυφαία επιλογή”

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς στους στη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να λέει ότι η πρόσληψη του είναι σημαντική για τον σύλλογο και ότι ο ίδιος δεν θα αλλάξει την απόφαση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όχι, και αυτό είναι σημαντικό στη δουλειά, δεν είναι χαζός. Δεν είναι θέμα για να μιλήσουμε, για να είμαι ειλικρινής», είπε αρχικά ο Κλοπ εν όψει του αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας στο Άνφιλντ για τη φάση των 16 του Europa League,

για να συνεχίσει:

«Φαντάζεστε να αλλάξω γνώμη; Φυσικά και όχι. Δεν μπορώ να πω αυτό που είπα, ότι δεν έχουμε άλλη ομάδα στην Αγγλία μετά να υπογράψουμε για την επόμενη χρονιά για τους γείτονές μας ή οτιδήποτε άλλο. Είναι τρελό».

«Δεν λέω αυτά τα πράγματα χωρίς να τα σκεφτώ πριν. Δεν είναι ότι τώρα συνειδητοποιώ πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο σύλλογος. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και το αφήνω ούτως ή άλλως. Θέλω απλώς ο σύλλογος να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαι πραγματικά σίγουρος ότι υπάρχει μια καλή βάση με τους κατάλληλους υπεύθυνους. Είναι η κορυφαία επιλογή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλοπ, “Ο Έντουαρντς,klop, “o entouarnts