Κλεμέντε: «Μαλθακός ο Ζοάο Φέλιξ, δεν είναι ακόμη αστέρι»

Κλεμέντε: «Μαλθακός ο Ζοάο Φέλιξ, δεν είναι ακόμη αστέρι»npiliosΤρί, 12/15/2020 - 18:31

Ο Ζοάο Φέλιξ έχειμπει εντυπωσιακά στη σεζόν με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 17 συμμετοχές, με τον Χαβιέρ Κλεμέντε να σχολιάζει την αξιοσημείωτη ως τώρα παρουσία του τη φετινή χρονιά, τονίζοντας όμως πως παρά το ταλέντο του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη αστέρι.

Αναλυτικά:

«Αυτό που συνέβη με τον Ζοάο Φέλιξ, συμβαίνει με τους παίκτες

που είναι ακόμα αστεράκια. Αυτό που πρέπει να κάνουν τα αστέρια είναι να είναι οι κορυφαίοι μέσα στο γήπεδο.

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι νέος. Στην Πορτογαλία, ακόμα και αν έπαιζε ξυπόλητος θα ήταν βασικός, αλλά εδώ στην Ισπανία θέλει χρόνο και δρόμο για να τα καταφέρει, είναι ακόμα πολύ μαλθακός.

Έχει τεράστια ποιότητα και πολύ καλή ατομική τεχνική, αλλά υπάρχουν αγώνες όπου αντιμετωπίζει πολύ σκληρούς αντιπάλους. Η λύση δεν είναι στα χέρια του Σιμεόνε, αλλά στα δικά του. 

Πρέπει να βγαίνει νικητής από τις δυνατές μονομαχίες. Πρέπει να του δοθεί χρόνος, η σωματοδομή του είναι ακόμα πολύ αδύναμη».

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Το σχόλιο του αλλοτε προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Πορτογάλο άσο των «ροχιμπλάνκος». Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 18:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα