Κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου» την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου, ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «μπαλουγκράνα», οι οποίοι με τη σειρά τους υπέγραψαν μαζί τους ιδιωτικό συμφωνητικό, με το οποίο δεσμεύεται πως αν τελικά παραχωρηθεί από τους «ροχιμπλάνκος» αυτό θα γίνει μόνο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Πλέον, οι ιθύνοντες
της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους Μαδριλένους για την απόκτηση του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Η καταλανική εφημερίδα «Sport» αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα του παίκτη, η οποία φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, αν τελικά δε βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με κάποιο μικρότερο ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα. Οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος» από την πλευρά τους, προσπαθούν να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσουν σε καταγγελία της Μπαρτσελόνα στην παγκόσμια ομοσπονδία και να ζητήσουν την τιμωρία της.

Μάλιστα, η ίδια καταλανική εφημερίδα τονίζει πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να μη δώσουν το νούμερο «7» που φορούσε ο Αρντά Τουράν στον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος πήρε το «14», προκειμένου να το δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στον Γκιεζμάν, ο οποίος το φοράει τόσο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και στην εθνική Γαλλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα