Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πύργοι, κατάσκοποι, ενοχλημένα πουλιά κι ένας Pennywise.

Μπορεί ο Αύγουστος να μας άφησε και το καλοκαίρι να λήγει, η blockbusterική περίοδος όμως, μόλις ξεκινά! Δράματα εποχής που περιμέναμε χρόνια, κινούμενα σχέδια, horror πολυαγαπημένα και πολυαναμενόμενα, απ' όλα έχει ο μπαχτσές του Σεπτεμβρίου!

Γι' αυτό λοιπόν, το IGN Greece επιστρέφει με τον κινηματογραφικό του οδηγό, για να προσφέρει σε κινηματογραφόφιλους και μη, την ευκαιρία να πάρει μια γεύση

από τις νέες ταινίες που μας περιμένουν αυτόν τον μήνα. Συνόψεις, συντελεστές, trivia και trailers, μαζεμένα όλα εδώ, στον οδηγό του Σεπτεμβρίου!

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει ανά εβδομάδα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες:

Πέμπτη 05/09
Πέμπτη 12/09
Πέμπτη 19/09
Πέμπτη 26/09

Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

It Chapter 2 (Το Αυτό Κεφάλαιο 2)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 05 Σεπτεμβρίου

Το υπερφυσικό φιλμ τρόμου, που βασίζεται στο διάσημο, ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, πρόκειται για sequel στο remake του 2017 και διαδραματίζεται 27 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου. Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti και ο σεναριογράφος Gary Dauberman επέστρεψαν για τις θέσεις τους, που είχαν και στο προηγούμενο Αυτό. Πίσω από τις κάμερες, η δημιουργική ομάδα της ταινίας αποτελείται από το διευθυντή φωτογραφίας Τσέκο Βαρέζε (The 33), τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνογράφο Πολ Ντ. Όστερμπέρι (The Shape of Water), τον μοντέρ Τζέισον Μπάλαντάιν (IT, Mad Max: Fury Road) και τον υποψήφιο για Όσκαρ σχεδιαστή κοστουμιών Λουίς Σεκίρα (The Shape of Water, Mama). Στο cast θα βρούμε τον Bill Skarsgård να επιστρέφει ως Pennywise.

Πλοκή: Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε, στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.

Cast: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean, Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff

Where d' you go Bernadette (Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 05 Σεπτεμβρίου

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Όσκαρ Richard Linklater (Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight, The School of Rock, Boyhood) καθοδηγεί τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Cate Blanchett, για τη νέα κομεντί μυστηρίου, με σενάριο από τον ίδιο κι τους Holly Gent και Vincent Palmo Jr. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Maria Semple.

Πλοκή: Η Bernadette απεχθάνεται τους ανθρώπους, το σπίτι που ζει, αλλά πιο πολύ απ' όλα, μισεί τους άλλους γονείς στο σχολείο της κόρης της, Bee. Όταν η Bernadette εξαφανίζεται, είναι πλέον αποστολή της Bee να τη βρει και να μάθει τι της συνέβη.

Cast: Cate Blanchett, Billy Crudup, Kristen Wiig, Emma Nelson, James Urbaniak, Judy Greer, Troian Bellisario, Zoë Chao, Laurence Fishburne

The Angry Birds Movie 2 (Angry Birds: Η ταινία 2)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 05 Σεπτεμβρίου

Βασισμένη στο σαρωτικά επιτυχημένο ηλεκτρονικό παιχνίδι από τη Φινλανδία, που έχει κατέβει πάνω από 4 δισεκατομμύρια φορές μέχρι τώρα, και συνέχεια της πρώτης ομώνυμης ταινίας του 2016. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τους Thurop Van Orman και John Rice, που εδώ κάνουν το ντεμπούτο τους. Το "Angry Birds 2" θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.

Πλοκή: Τα θυμωμένα πουλιά που δεν πετάνε και τα κακόβουλα πράσινα γουρούνια αντιμετωπίζουν μία κοινή απειλή που βάζει σε κίνδυνο τα νησιά τους. Ο Ρεντ, ο Τσακ, ο Μπομπ και ο Σούπερ Αετός επιστρατεύουν την αδελφή του Τσακ, Σίλβερ, και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το γουρούνι Λέοναρντ, τη βοηθό του Κόρτνεϊ και τον Γκάρι για να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μία απίθανη ομάδα που θα σώσει τα νησιά τους.

Cast:Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Bill Hader, Peter Dinklage, Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez
Cast Μεταγλώττισης: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σάρλος, Λένα Μαραβέα, Μαριάνθη Σοντάκη, Σοφία Τσάκα, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Δημήτρης Σάρλος, Κάλια Παπαευθυμίου, Βασίλης Μήλιος, Πέγκυ Μανωλά, Γιάννης Χασιώτης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Μαριάνθη Σοντάκη

An Unexpected Love (Απρόσμενος Έρωτας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 05 Σεπτεμβρίου

Ο Juan Vera σκηνοθετεί και γράφει τη νέα ρομαντική κομεντί από την Αργεντινή, κάνοντας το ντεμπούτο του στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το σενάριο συνυπογράφει ο Daniel Cúparo, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Rodrigo Pulpeiro, μοντάζ από τον Pablo Barbieri και μουσική από τον Iván Wyszogrod.

Πλοκή: O Marcos και η Ana μετράνε 25 χρόνια γάμου. Όταν ο μοναχογιός τους φεύγει από την επαρχία για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, σαν να το είχαν σχεδιάσει καιρό, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Λιτά και απέριττα, τόσο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια αμοιβαία απόφαση χωρισμού. Η εργένικη ζωή μοιάζει έντονη και συναρπαστική αρχικά, αλλά γρήγορα έρχονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες. Ο Marcos και η Ana αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αγάπη, τη φύση της επιθυμίας, την πίστη και παίρνουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Cast: Ricardo Darín, Mercedes Morán, Andrea Pietra, Jean Pierre Noher, Claudia

Une Intime Conviction (Η Εμμονή)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 05 Σεπτεμβρίου

Η δικαστική περιπέτεια "Une intime conviction" έρχεται από τον Antoine Raimbault, στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Πλοκή: Ο Ζακ κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του. Η ένορκος στην πρώτη δίκη, η Νόρα, πεπεισμένη για την αθωότητά του και φοβούμενη δικαστικό λάθος, πείθει έναν επιφανή δικηγόρο να τον αναλάβει για το εφετείο. Μαζί, δίνουν μια λυσσαλέα μάχη κατά της αδικίας και, ενώ η θηλιά σφίγγει γύρω από εκείνον που όλοι κατηγορούν, η αναζήτηση της αλήθειας γίνεται εμμονή για τη Νόρα.

Cast: Marina Foïs, Olivier Gourmet, Laurent Lucas, Jean Benguigui

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Downton Abbey (Ο Πύργος του Downton)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Προσαρμοσμένο από την ομώνυμη βρετανική τηλεοπτική σειρά του ITV, το "Downton Abbey" εξιστορεί τις ζωές της οικογένειας Crawley, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο ηθοποιός Allen Leech επιβεβαίωσε πως η ταινία διαδραματίζεται "όχι πολύ μετά το τέλος της σειράς". Κατά τη διάρκεια των έξι κύκλων της, η σειρά απέσπασε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη Αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων– κερδίζοντας και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών.

Πλοκή: Η άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης, θα σημάνει συναγερμό στο επάνω σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια, αλλά κυρίως στο κάτω σπίτι, καθώς τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια και ο χρόνος είναι περιορισμένος για μια επίσκεψη τέτοιων απαιτήσεων. Όμως, βρισκόμαστε στα μέσα της ταραγμένης δεκαετίας του ’20 και τα χρόνια της μεγάλης δόξας έχουν παρέλθει. Η αριστοκρατική τάξη βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας εποχής και η άλλοτε καλογυαλισμένη μηχανή του σπιτιού αρχίζει και παρουσιάζει προβλήματα στη λειτουργία της. Φυσικά το γεύμα πρέπει να είναι άριστο σε κάθε του λεπτομέρεια, η υποδοχή οφείλει να είναι αλάνθαστη και η ψυχαγωγία του βασιλικού ζεύγους πρέπει να είναι αντάξια της φήμης της οικογένειας Κρόλεϊ. Όλες οι πτυχές αυτής της σημαντικής επίσκεψης έχουν προσχεδιαστεί άριστα, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια και το πιστό υπηρετικό προσωπικό του Downton καλείται να ξεπεράσει κάθε δύσκολο εμπόδιο προκειμένου να τιμήσει την ιστορία της φιλοξενίας του σπιτιού.

Cast: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Elizabeth McGovern, Maggie Smith

Ready Or Not (Είσαι Έτοιμος;)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Το δίδυμο Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Devil's Due), παίρνουν για δεύτερη φορά τα σκηνοθετικά ηνία ταινίας μεγάλου μήκους για τη μαύρη κωμωδία τρόμου, "Ready Or Not". Το σενάριο έρχεται από τους Guy Busick και R. Christopher Murphy.

Πλοκή: Ο γάμος της Γκρέις και του Άλεξ πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα, αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Άλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Άλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα.

Cast: Samara Weaving, Mark O'Brien, Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell

Angel Has Fallen (Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Η τρίτη ταινία Fallen, με τίτλο "Angel Has Fallen", έρχεται μετά τα Olympus Has Fallen (2013) και London Has Fallen (2016), με πρωταγωνιστές και πάλι τους Gerard Butler και Morgan Freeman. Την ταινία δράσης υπογράφει ο Ric Roman Waugh (Snitch, Felon).

Πλοκή: Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ, ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

Cast: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte, Danny Huston

A Dog's Journey (Ένας Αληθινός Φίλος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Το "A Dog's Journey" πρόκειται για sequel του "A Dog’s Purpose" του 2017. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του W. Bruce Cameron, το Purpose διηγείται την ιστορία ενός σκύλου, ο οποίος μετενσαρκώνεται και ζει τέσσερις διαφορετικές ζωές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και με διαφορετικά αφεντικά. Η ταινία είχε κυκλοφορήσει με τον ελληνικό τίτλο "Ο καλύτερος φίλος μου" τo 2017. Για το "A Dog's Journey", τo σενάριο είναι μια συνεργασία του ίδιου του συγγραφέα με τους Cathryn Michon, Maya Forbes και Wally Wolodarsky. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Gail Mancuso (Modern Family, 30 Rock, Gilmore Girls) και η παραγωγή είναι του Gavin Polone.

Πλοκή: Η ιστορία του αφοσιωμένου σκύλου Μπέιλι που βρίσκει το νόημα της δικής του ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που κάνει να γελούν και να αγαπούν. Ο Μπέιλι ζει σε μια υπέροχη φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με το αφεντικό του, Ίθαν, και τη γυναίκα του, Χάνα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν απίθανο καινούριο φίλο: την εγγονή του Ίθαν και της Χάνα, Σίτζεϊ. Όταν η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι που της έχει υποσχεθεί πως θα την προστατεύει για πάντα, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του και να βρεθεί ξανά κοντά της.

Cast: Josh Gad, Dennis Quaid, Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Kathryn Prescott, Henry Lau

Spies in Disguise (Μετα - Μορφωμένοι Πράκτορες)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Η νέα κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων, "Spies in Disguise" είναι εμπνευσμένη από τη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων "Pigeon: Impossible" κι έρχεται από τους Nick Bruno και Troy Quane, που κάνουν εδώ το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο.

Πλοκή: Όταν ο Lance Sterling, ο καλύτερος υπερκατάσκοπος του κόσμου, μεταμορφωθεί σε περιστέρι, θα πρέπει να βασιστεί στον γκατζετάκια συνάδελφό του, Walter, για να σώσει τον κόσμο.

Cast: Will Smith, Tom Holland, Ben Mendelsohn, Rashida Jones, Karen Gillan, DJ Khaled

Schools Out (Το Τελευταίο Μάθημα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του στον κινηματογράφο, ο Sébastien Marnier, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, εργάζεται σε διάφορες μικροδουλειές. Εμπνέεται από αυτές για το blog του «Salaire net et monde de brutes» (καθαρός μισθός και κτηνώδης κόσμος), το οποίο γίνεται κόμικ και, στη συνέχεια, σειρά σύντομων επεισοδίων για το συνδρομητικό κανάλι Arte. Ως Συγγραφέας, λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές για το πρώτο του μυθιστόρημα Mimi το 2011. Πολυπράγμων, δημιουργεί μαζί με την Marianne James και για την ίδια, την παράσταση Miss Carpenter το 2013. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, το θρίλερ Irréprochable (2016), είναι η επιτυχία-έκπληξη του καλοκαιριού που χαρίζει στη Marina Foïs μια υποψηφιότητα César Καλύτερης Ηθοποιού το 2017.

Πλοκή: Πρόσφατα διορισμένος στο φημισμένο κολέγιο του Saint-Joseph, ο Pierre Hoffman διακρίνει μια διάχυτη βία και εχθρικότητα σε μια από τις τάξεις. Μήπως γιατί ο καθηγητής γαλλικής γλώσσας πήδηξε από το παράθυρο εν ώρα μαθήματος; Μήπως γιατί είναι μια πειραματική τάξη χαρισματικών παιδιών; Μήπως γιατί φαίνονται τρομοκρατημένα από την οικολογική απειλή κι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον; H περιέργεια γίνεται εμμονή, με τον Pierre να επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστικό τους

Cast: Laurent Lafitte, Emmanuelle Bercot, Pascal Greggory

La Quietud (Η Έπαυλη με τα Μυστικά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 12 Σεπτεμβρίου

Από την Αργεντινή μάς έρχεται το δραματικό "La quietud", το οποίο γυρίστηκε στο Μπουένος Άιρες. Η ταινία γυρίστηκε από τον Pablo Trapero (El Clan, Carancho) κι έκανε την πρεμιέρα της στο 75ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πλοκή: Δύο αδερφές, τόσο κοντά μεταξύ τους, μα τόσο διαφορετικές, βρίσκονται ξανά μετά από μια μακροχρόνια διάσταση.

Cast: Martina Gusmán, Bérénice Bejo, Édgar Ramírez, Graciela Borges, Joaquín Furriel

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ad Astra

Ημερ. Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του νέου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας είναι ο James Gray (The Lost City of Z, Two Lovers, The Immigrant). Ο Gray υπογράφει το σενάριο μαζί με τον τον Ethan Gross (Klepto). Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας πριν λίγο καιρό, στις 29 Αυγούστου. Ο τίτλος της ταινίας, "Ad Astra", σημαίνει στα λατινικά "στ' αστέρια" (to the stars).

Πλοκή: 20 χρόνια μετά την αποχώρηση του πατέρα του σε μια μονόδρομη αποστολή του στον Ποσειδώνα, ο αστροναύτης Roy McBride ταξιδεύει προς τα όρια του ηλιακού μας συστήματος για να τον βρει και να ξεδιπλώσει ένα μυστήριο που απειλεί τον πλανήτη μας. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Jamie Kennedy, Liv Tyler

The Goldfinch (Η καρδερίνα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου

Ο σκηνοθέτης του "Brooklyn" και του "Boy A", ετοίμασε ακόμα ένα δράμα, ονόματι "The Goldfinch", το οποίο μάλιστα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Donna Tartt του 2013, που το 2014 κέρδισε το βραβείο Pulitzer και το Andrew Carnegie Medal of Excellence, στην κατηγορία Μυθοπλασία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε τον Ansel Elgort (Baby Driver), ένας νέος άντρας που τα ταραγμένα του παιδικά χρόνια, τον οδηγούν στον κόσμο της πλαστογραφίας της τέχνης.

Πλοκή: Ο Θεόδωρος "Θίο" Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει. Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη τη μέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μία καρδερίνα σε ένα κλουβί.

Cast: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Luke Wilson, Jeffrey Wright

Scary Stories to Tell in the Dark

Ημερ. Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Guillermo del Toro στον ρόλο παραγωγού της επερχόμενης προσαρμογής των παιδικών βιβλίων τρόμου του Alvin Schwartz., με τα ηνία της σκηνοθεσίας να παίρνει ο Νορβηγός André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe). Το σενάριο προσαρμόστηκε από τους Dan και Kevin Hageman, με την ιστορία για την οθόνη να έρχεται από τον del Toro και τους Patrick Melton και Marcus Dunstan.

Πλοκή: Μια ομάδα παιδιών έρχονται αντιμέτωπα με τους φόβους τους για να σώσουν την πόλη τους, όπου ένα κορίτσι με φρικτά μυστικά, μετέτρεψε τη βασανισμένη της ζωή σε μια σειρά από τρομακτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που ξεπερνάει τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν τη δύναμη να ζωντανεύουν όταν μια ομάδα εφήβων ανακαλύπτουν το τρομακτικό σπίτι της.

Cast: Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Blinded by the Light

Ημερ. Κυκλοφορίας: 26 Σεπτεμβρίου

Από τη συγγραφέα / σκηνοθέτη / παραγωγό Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham) έρχεται η εμπνευσμένη ταινία "Blinded by the Light", βασισμένη στη μουσική και τους στίχους των διαχρονικών τραγουδιών του Bruce Springsteen. Η Γκούριντερ Τσάντα, βασιζόμενη στο σενάριο των Μανζούρ, Τσάντα και Πολ Μαγιέντα Μπέρτζες, εμπνέεται από μια αληθινή ιστορία που βασίζεται στα απομνημονεύματα του Σαρφράζ Μανζούρ "Greetings from Bury Park: Race, Religion and Rock N’ Roll".

Πλοκή: Η ταινία διηγείται την ιστορία του Τζέιβντ, ενός βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην πόλη του Λούτον στην Αγγλία, το 1987. Εν μέσω φυλετικών και οικονομικών αναταραχών, γράφει ποίηση προκειμένου να «ξεφύγει» από τη μισαλλοδοξία που μαστίζει την πόλη του, και την αυστηρότητα του συντηρητικού πατέρα του. Αλλά όταν ένας συμμαθητής του, τον «μυεί» στη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζέιβντ αισθάνεται ότι η εργατική τάξη στην οποία ανήκει εκείνος και η οικογένειά του, ταυτίζεται και αντικατοπτρίζεται στους δυνατούς στίχους του Μπρους. Καθώς ο Τζέιβτν ανακαλύπτει μία καθαρτική διέξοδο για ν΄ ακολουθήσει τα όνειρά του, ταυτόχρονα βρίσκει το θάρρος να εκφραστεί με τη δική του, μοναδική φωνή.

Cast: Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams

L' Ospite (The Guest/Ο Φιλοξενούμενος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 26 Σεπτεμβρίου

"Στα χνάρια του Γούντι Άλεν μια γλυκιά, απρόσμενη ματιά σε μια γενιά που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει και μαζί στην αιώνια ασφυκτική "ιταλική οικογένεια" που θα μπορούσε να είναι βέβαια και ελληνική. Συμμετοχή Φεστιβάλ Λοκάρνο Piazza Grande."

Πλοκή: Πλησιάζοντας πια τα 40, ο Γκουίντο, μετά την απρόσμενη διάλυση της μακροχρόνιας σχέσης του, πρέπει να αποφασίσει επιτέλους για τη ζωή του.

Cast: Silvia D'Amico, Daniele Parisi, Anna Bellato, Daniele Natali, Roberta Fossile

Ποια ταινία του μήνα σας έκανε το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Η νέα ταινία του Paul Schrader βρίσκει σκηνοθέτη Το "Metro 2033" αποκτά κινηματογραφική μεταφορά Η Scarlett Johansson είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της χρονιάς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
οδηγος, jada pinkett smith, before sunrise, before sunset, cate blanchett, angry birds, jason sudeikis, gerard butler, modern family, will smith, two lovers, brad pitt, nicole kidman, bruce springsteen, scarlett johansson, καλοκαιρι, ign, φιλμ, king, sequel, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, shape, water, mad, max, fury, road, bill, κεφαλαιο, james, mcavoy, ryan, jacobs, ray, taylor, jack, dylan, school, rock, νέα, bee, emma, angry, birds, movie, john, jason, josh, gad, maya, bloom, love, ana, ricardo, mercedes, θηλιά, gourmet, lucas, itv, guinness, άφιξη, hugh, laura, maggie, tyler, due, ηνία, guy, murphy, adam, henry, fallen, angel, olympus, london, butler, morgan, fbi, smith, tim, piper, nick, journey, bruce, dennis, troy, περιστερι, holland, blog, net, monde, miss, hoffman, lost, city, astra, σημαίνει, stars, μυστήριο, tommy, lee, sutherland, δραμα, baby, θλίψη, wilson, jeffrey, zoe, gabriel, rush, norris, beckham, light, race, religion, μισαλλοδοξία, συμμετοχή, piazza, anna, facebook, twitter, paul, metro, τελη κυκλοφοριας, Γόνδολες της Βενετίας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ελιζαμπεθ Τειλορ, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Jorge Luis Borges, Καλή Χρονιά, madwalk, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, νεος παπας, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, scarlett johansson, ign, ηνία, θλίψη, αργεντινη, γαμος, γυναικα, ηθοποιος, θαρρος, θριλερ, μητερα, μουσικη, νησια, οθονες, ονειρα, περιοδος, ταινιες, τρομακτικο, ωρα, blog, brad pitt, fbi, james, lost, mad, net, olympus, ricardo, rush, ryan, shape, αγαπη, αετος, αυγουστος, αρθρο, αθωότητα, αλεξ, αμοιβαια, αμφιβολιες, άφιξη, βαθμολογια, βιβλιο, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γευση, γεωργιου, γινεται, γονεις, διευθυνση, δυναμη, δειτε, δικη, διδυμο, ευκαιρια, ελπιδα, εβδομαδα, εμμονη, εξι, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ετων, ζωη, ζωης, ζουγανελης, χανα, ιδια, ιδιο, ιθαν, υπηρεσια, θηλιά, φιλμ, καμερες, κεφαλαιο, κινουμενα σχεδια, κωμωδια, λαθος, λατινικα, λειτουργια, μακρια, ματια, μισθος, μυστήριο, μυστικο, μισαλλοδοξία, μικρο, μπορειτε, μυθιστορημα, μυστικα, νεες ταινιες, νυφη, νοημα, νορα, ομαδα, παντα, οθονη, ποιηση, οικογενεια, ονομα, ορια, παιδικα, πιστη, πιο πολυ, πολιτεια, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρεκορ, ρολο, σεναριο, συνεχεια, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σκηνοθεσια, σοφια, σπιτι, συμπαν, σουπερ, σχεδια, σχολειο, τριτη, τιτλος, φαρμα, φαινονται, φεστιβαλ, φοιβος, φυση, φυσικα, φινλανδια, φυλακας αγγελος, φωνη, φορα, χρονος, αφεντικο, angry birds, ana, ανηκει, anna, adam, bee, before sunset, bill, birds, bloom, bruce springsteen, bruce, butler, cate blanchett, water, sequel, city, guy, dennis, δημητρης, dylan, emma, love, fallen, fury, gabriel, jack, gad, gerard butler, john, gourmet, γουρουνι, γουρουνια, guinness, henry, hoffman, holland, hugh, χωρα, piazza, itv, jacobs, jada pinkett smith, jeffrey, journey, josh, king, κλουβι, κομματι, laura, lee, london, nick, lucas, max, maya, mcavoy, maggie, miss, μοιαζει, morgan, monde, murphy, angry, nicole kidman, norris, paul, παιχνιδι, piper, rock, religion, movie, race, ray, troy, school, σημαίνει, smith, sutherland, ταξιδι, taylor, tim, tommy, two lovers, tyler, θεσεις, υπεροχη, will smith, wilson, χαθηκες, ζευγαρι, zoe
Τυχαία Θέματα