Κατσίβελης: «Ευτυχώς, ήταν ο Λίνος!»

Βαθιά υπόκλιση στον παίκτη που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη (11/11) έκανε ο Έλληνας γκαρντ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν το πρόσωπο της βραδιάς το βράδυ του Σαββάτου (11/11) στο PAOK Sports Arena, καθώς ήταν ο καθοριστικός παίκτης στο φινάλε της συνάντησης των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης.


Οι πέντε κρίσιμοι που έβαλε στο τέλος κράτησαν τον «Δικέφαλο» ζωντανό απέναντι στους «κίτρινους» και του έδωσαν τη νίκη, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Πολύ περισσότερο από τους συμπαίκτες του, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Κατσίβελη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Απλά δεν μπήκαν κάποια σουτ, αν έμπαιναν το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Στο τέλος, υπήρχε ευτυχώς ο Λίνος που έβαλε τα σουτ και μας πήρε τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ, αποδίδοντας τα εύσημα στον συμπαίκτη του.

Και συνέχισε, βάζοντας τον κόσμο του «Δικέφαλου» στην εξίσωση: «Έχουμε κάνει κακό ξεκίνημα. Έχουμε ήττες εκτός προγράμματος. Αν χάναμε σήμερα θα μέναμε πίσω. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη κι αυτό μας κάνει πιο χαρούμενος, που την πήραμε!».

Για το “πρέπει” που υπάρχει στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στις νίκες που οφείλει η ομάδα να παίρνει: «Προσπαθούμε να μην μας επηρεάσει. Προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε προπόνηση και αγώνες. Αν έρθουν και οι νίκες, θα παίξουμε και με πιο μεγάλη άνεση. Νιώθω άνετα με τον ρόλο μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου και να κάνω ό,τι πρέπει να κερδίζουμε. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα