Καρούλιας: «Ο Παναθηναϊκός δικαιούται περισσότερο το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού μίλησε στο Metrosport και σχολίασε τη μάχη του τίτλου, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός αξίζει περισσότερο το πρωτάθλημα βάσει της εικόνας που έχει παρουσιάσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρούλιας:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ολοι λένε πότε θα πέσει από την κορυφή και αυτό έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα, που δεν βάζει πολλά γκολ και δεν δέχεται εύκολα

γκολ. Δεν είναι κακό αυτό γιατί παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και συνεχίζει στο πλάνο του. Αυτό τον έχει φέρει εκεί στην κορυφή και δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει πιο ομάδα τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του δεν έχει ποιοτικούς παίκτες άλλων ομάδων»

Για τον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα είναι για μονομαχίες, είναι πιο βαρύς από τον Μπράντον, με τον Παναθηναϊκό έκανε καλά παιχνίδια αλλά στο υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. Σε σχέση με τους επιθετικούς των άλλων ομάδων, είναι 4ος. Και ο Σπόραρ δεν ήταν καλά, αλλά ευτυχώς βοήθησε ο Ιωαννίδης. Και στον αγώνα με τον Βόλο δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

Για το Αρης-Παναθηναϊκός: «Ο Αρης δεν ήταν αυτός που περίμενα να είναι, έχει πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν να είναι εκεί σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε φάσεις, κατέρρευσε στο δεύτερο και ήταν κατώτερο του αναμενομένου. Ο Αρης έχει καταπληκτικούς παίκτες αλλά φέτος έχει μια άγνοια, μια χαλαρότητα, μια παιδικότητα στο παιχνίδι. Για μένα ο Αρης ήταν για να είναι μέσα στην τετράδα, ίσως και στη θέση του ΠΑΟΚ, αν και έφτιαξε την ομάδα του σταδιακά με τους πιτσιρικάδες. Ισως ο Κουέστα λόγω ύψους να μπορούσε να το σώσει το γκολ του Σπόραρ».

Για το ντέρμπι αιωνίων: «Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει βγάζει εκτός τίτλου τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά επειδή του δίνεται η ευκαιρία μπορεί να το κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα