Κάποιος τελείωσε το Sekiro: Shadows Die Twice χρησιμοποιώντας Donkey Kong Bongos

Μπες στο ρυθμο!

Ενώ οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν αρκετά να τελειώσουν το Sekiro: Shadows Die Twice με ένα απλό controller, ένα τολμηρό άτομο κατόρθωσε να τελειώσει το παιχνίδι χρησιμοποιώντας Donkey Kong Bongos.

Ο ATwerkinYoshi, γνωστός για τη χρήση ειδικών controller στα παιχνίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Reddit όπου νίκησε το τελικό boss

του Sekiro χρησιμοποιώντας δύο set από DK Bongos. Το run του με τα DK Bongo έδειξε ότι πήρε περίπου 10 ώρες, με 131 συνολικά resurrections και 31 θανάτους στα χέρια του τελικού αφεντικού του παιχνιδιού.

Στην αρχή της “ρυθμικής” αυτής πορείας, ο ATWerkinYoshi δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες στο Imgur που έδειχναν την εγκατάσταση του DK Bongo Sekiro. Έχει τροποποιήσει τα bongos ώστε να δουλέψουν με το παιχνίδι, με ένα ζευγάρι να ενεργεί σε μεγάλο βαθμό ως κατευθυντές και το άλλο χρησιμοποιείται κυρίως για επιθέσεις και parries. Έπρεπε να θυσιάσει τους ελέγχους της κάμερας για να μπορέσει το project αυτό να πραγματοποιηθεί, το οποίο ισχυρίζεται ότι έκανε το να μπορεί να ελέγξει τι βρίσκεται από πάνω ή από κάτω του πάρα πολύ δύσκολο.

Ένας λόγος που το δοκίμασε αυτό ήταν να δοκιμάσει τη θεωρία του ότι ο Sekiro είναι απλώς ένα "πραγματικά σκληρό παιχνίδι ρυθμού". Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Twitch, έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Dark Souls 3, Super Smash Bros. Ultimate και πολλά άλλα.

Τα DK Bongos δημιουργήθηκαν για το Nintendo GameCube και το ρυθμικό παιχνίδι Donkey Konga, και περιλαμβάνουν δύο τύμπανα και ένα μικρόφωνο για να ανιχνεύσει το χειροκρότημα. Ο ειδικός ελεγκτής είναι επίσης συμβατός με το Donkey Konga 2 και το Ιαπωνικό exclusive Donkey Konga 3 καθώς και το platformer Donkey Kong Jungle Beat.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox Game Pass Ultimate Επίσημη παρουσίαση για το Xbox One S All-Digital Edition Προσφορές Xbox Store: 16/04/2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα