Κάντο όπως ο Εργοτέλης!

Ναι, υπάρχει η μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος… υπάρχει όμως και η μάχη της ουράς! Ο Πλατανιάς από την ημέρα που ανέλαβε ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα και με μερικές σημαντικές διορθωτικές κινήσεις (…τερματοφύλακας και επιθετικός) δείχνει σημάδια ζωής! Μετά από δώδεκα συνεχόμενες ήττες νίκησε – έστω και με αυτογκόλ – τον Λεβαδειακό! Μπορεί να ελπίζει ξανά. Αυτό που προσπαθεί να κάνει όμως συμβαίνει σπάνια!

Στην τελευταία θέση μετά από δεκαοκτώ αγωνιστικές και με μόλις δύο νίκες, την χειρότερη επίθεση και άμυνα προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία. Βρίσκεται στο -4 από την ζώνη της σωτηρίας όπου
βρίσκεται ο Απόλλων. Δύο βαθμούς πιο ψηλά είναι και ο ΑΟΚ με τον οποίο θα αναμετρηθεί αυτή την αγωνιστική στην Κέρκυρα ενώ ακολουθεί στα Χανιά η μάχη με τον Απόλλωνα.

Η τελευταία ομάδα που αν και ήταν στην τελευταία θέση μετά από δεκαοκτώ αγωνιστικές κατάφερε να μείνει στην κατηγορία ήταν και πάλι από την Κρήτη, από το Ηράκλειο! Ο Εργοτέλης του Νίκου Καραγεωργίου ήταν και αυτός στο -4 από την σωτηρία (Βέροια) και επίσης είχε την χειρότερη επίθεση αλλά την τέταρτη χειρότερη άμυνα. Στο φινάλε της χρονιάς κατάφερε να τερματίσει 13ος και να μείνει στην κατηγορία όντας η μοναδική ομάδα την τελευταία δεκαετία που έχει πετύχει κάτι τέτοιο!

Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε τι συνέβη σε όλες τις ομάδες που ήταν στην τελευταία θέση μετά από δεκαοκτώ αγωνιστικές την τελευταία δεκαετία!
Keywords
Τυχαία Θέματα