"Κανονιά" στο Σαν Πάολο!

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League της τρέχουσας περιόδου πανηγύρισε απόψε (18/4) η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς επικράτησε της Νάπολι στο Σαν Πάολο με σκορ 0-1. Έτσι, έκανε δύο τις νίκες της απέναντι στην ιταλική ομάδα -θυμίζουμε είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, εντός έδρας, με σκορ 2-0- και έφτασε στο πολυπόθητο εισιτήριο.
Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στην ναπολιτάνικη έδρα σημείωσε ο
Αλεξάντερ Λακαζέτ στο 36ο, με εύστοχο χτύπημα φάουλ από τα 25 μέτρα, βάζοντας απίστευτα φάλτσα στην μπάλα. Αυτός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση των "κανονιέρηδων", που πήραν ακριβώς ό,τι ήθελαν, χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν συντριπτικά την κατοχή της μπάλας (70% έναντι μόλις 30%), είχαν 20 σουτ στην προσπάθειά τους να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν το γκολ και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με την προσπάθεια, που αποδείχτηκε άκαρπη.

ΝΑΠΟΛΙ (Κ. Αντσελότι) (4-4-2): Μερέτ, Μακσίμοβιτς (46' Μέρτενς), Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (71' Ρουί), Καγιεχόν, Άλαν, Ζιελίνσκι, Πένια, Μίλικ, Ινσίνιε (61' Γιουνές).ΑΡΣΕΝΑΛ (Ο. Έμερι) (3-4-1-2): Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κιοσελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα, Τζάκα (61' Ελ Νενί), Κολάσινατς, Ράμσεϊ (34' Μκιταριάν), Λακαζέτ (68' Ιβόμπι), Ομπαμεγιάνγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα