Κάνιας: «Οπως την πρώτη ημέρα»


Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας είναι μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ, αν και ποτέ του δεν έκρυψε την αγάπη του για την Μπέτις. Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη συγκεκριμένη ομάδα για το Europa League, οι Ισπανοί θυμήθηκαν τον Κάνιας και τον φιλοξένησαν στο «Radio MARCA
Sevilla». Ο 31χρονος Ισπανός μέσος μιλώντας αρχικά για την παρουσία του στον «Δικέφαλο» σημείωσε: «Είμαι καλά, νιώθω πολύ χαρούμενος αλλά κι ενθουσιασμένος στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στο συμβόλαιό μου, αλλά ο ενθουσιασμός είναι ίδιος όπως την πρώτη ημέρα που ήρθα. Από τη στιγμή που ήρθα έγινα μέλος ενός πολύ καλού συνόλου και αισθάνθηκα άνετα. Εχουμε πανηγυρίσει τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Σ’ ερώτηση για την Μπέτις σχολίασε πως του δίνει χαρά η πορεία της πρώην ομάδας του, παράλληλα με το γεγονός πως δεν υφίστανται πλέον φαινόμενα του παρελθόντος αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι της ομάδας και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας εν όψει του αυριανού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πως ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνη ομάδα, παρά τις σημαντικές αλλαγές στο έμψχυχο δυναμικό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα