Κάναντι: "Περήφανος για τους οπαδούς μας" (video)

Τους φίλους του Ατρομήτου που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες βρέθηκαν στην Κέρκυρα και υποστήριξαν την ομάδα, ευχαρίστησε επανειλημμένως ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου. "καταρρεύσαμε μετά το πρώτο γκολ" είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο και με την αλλαγή του συστήματος ήμασταν πολύ καλύτεροι και κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο. Θέλω
να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που με τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν, είμαι πολύ περήφανος για αυτούς" είπε μεταξύ άλλων ο Νταμίρ Κάναντι, ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση:

"Άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, τελείως διαφορετικό πρώτο ημίχρονο όπου με κόντρα τον άνεμο, έχουμε κάνει τελικές και δεν έχουμε απειληθεί. Δυστυχώς για 15 λεπτά στο β' έχουμε πολύ κακή εικόνα, δεν κρατάμε καθόλου την μπάλα και σε συνδυασμό με την αλλαγή συστήματος του αντιπάλου και του πρώτου γκολ, καταρρεύσαμε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα αλλά η αντίδρασή μας δεν ήταν όπως έπρεπε".

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών στη συνέντευξη Τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα