Κάναντι: «Νικήσαμε δίκαια»

Ο Νταμίρ Κάναντι χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ατρόμητου επί της Λαμίας, ο ενώ ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος):

Για το ματς: «Χαίρομαι πολύ για τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και φτάσαμε στους επτά. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε πολύ καλά στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Ήταν πολύ δύσκολο
ματς για μας, που καταφέραμε όμως να το κατακτήσουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τους συνδυασμούς μας και τις ισορροπίες μας. Υπάρχουν πολύ καλά δεκάλεπτα, αλλά σε άλλες στιγμές δεν είμαστε τόσο καλά. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με τον Ενσικουλού, με τον Μπουσουλάτζιτς, τον Κουλούρη...».

Για τις ευκαιρίες της Λαμίας: «Δεν θα αξίζαμε να δεχτούμε γκολ, γιατί κυρίως έγιναν από στατικές φάσεις. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Μέγερι. Για αυτό τον έχουμε, για να βγάζει τέτοιες φάσεις. Έπρεπε όμως να το τελειώσουμε νωρίτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε και την αυτοκριτική μας».

Για ενδεκάδα και τακτική: «Θέλαμε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις της Λαμίας και για αυτό παίξαμε με τρεις αμυντικούς. Θέλαμε πάρα πολύ να πιέσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν φάσεις που δουλέψαμε καλά και άλλες που δεν δουλέψαμε καλά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους ενσωματώσουμε και ένας από αυτούς είναι ο Ουγκράι. Λογικό να μην υπάρχουν ακόμα αυτοματισμοί. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε το ματς και αυτό κρατάμε. Θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε το προβάδισμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μας ότι το καταφέραμε. Είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες στο δεύτερο για να τελειώσουμε το ματς. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κάνουμε το 2-0 και παραλίγο να το πληρώσουμε με το δοκάρι. Νομίζω δίκαια νικήσαμε και αξίζαμε το αποτέλεσμα».

Μάκης Χάβος (Λαμία):

Για το ματς: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε 10 μέρες για αυτό το παιχνίδι. Με χαροποιεί που παίξαμε χωρίς φόβο και εφαρμόζαμε όσα δουλεύαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν όλο και καλύτεροι, χάνοντας και την ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Τελικά, δεχθήκαμε το γκολ. Μείναμε με 10 παίκτες και έπειτα και η... Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες όμως και στη συνέχεια, είχαμε και το δοκάρι. Θεωρώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Ατρόμητο. Το πίστευαν οι παίκτες μου. Το έβλεπα. Είναι δύσκολο να δέχεσαι γκολ περίπου στο 40’».

Για τις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα: «Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Εδώ είμαστε να τους βοηθήσουμε. Δεν την φοβάμαι όμως την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε».

Για τον Μαστούρ: «Είναι ένα παιδί με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά με το που βελτιωθεί εκεί θα δείτε έναν παίκτη που θα μιλάνε όλοι για αυτόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα