Καμία πρόθεση απομάκρυνσης του Ουζουνίδη

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να στηρίξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής σεζόν, παρά την πορεία της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό,
παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τους ήθελαν να μελετούν ακόμα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και καταστρώνει ήδη τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, με στόχο να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα του. Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ παραμένει ένας παίκτης για τη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Σιμόες στο ρόστερ της. Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό, για να καλυφθεί το κενό του Μπακασέτα.

Δημοσιεύματα θέλουν τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να εξετάζουν και πάλι ορισμένες περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι. Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ κρατάει στάση αναμονής για τη μετεγγραφή του Αντρέ Σιμόες, καθώς μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Αλ Ουάντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα