Και τι έγινε που νίκησε στο Φάληρο;

Οι δύο διαδοχικές νίκες επί του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα και κύπελλο είναι απολύτως λογικό να αποτελούν κυρίαρχο θέμα συζήτησης τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών όσο και μεταξύ των φίλων της ΑΕΚ. Σε προηγούμενες χρονιές μάλιστα είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ορισμένοι πως ο στόχος επετεύχθη για τους "κιτρινόμαυρους" από τη στιγμή που νίκησαν τους Πειραιώτες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δε νοείται για τον οποιονδήποτε
εντός ομάδας να έχει ακόμα στη σκέψη του τα όσα συνέβησαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όποιος συνεχίζει να ασχολείται με τους "ερυθρόλευκους" πράττει συγχρόνως το πιο σοβαρό λάθος ενόψει της συνέχειας. Όποιος πιστεύει ότι η νίκη στο Φάληρο δίνει στην ΑΕΚ το οποιοδήποτε πλεονέκτημα στη μάχη για τον τίτλο, κινδυνεύει να χάσει την ουσία. Ας θυμηθούμε απλώς ότι μέχρι στιγμής η Ένωση δεν την έχει ...πατήσει στα ντέρμπι, αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια κόντρα στις λεγόμενες "μικρομεσαίες" ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια απ' αυτές και μην ξεχνάμε ότι στον α' γύρο, μέσα στην Αρκαδία η ΑΕΚ πραγματοποίησε ενδεχομένως τη χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα ο Σάκης Παντελίδης η ομάδα του παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό προς το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Γι' αυτό και απόψε η ΑΕΚ δεν καλείται απλώς να αφήσει πίσω της τη νίκη στο Φάληρο, αλλά πολύ περισσότερο οφείλει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πραγματικά επικίνδυνης και δυσκολοκατάβλητης ομάδας. Να αποφύγει τα λάθη στα οποία υπέπεσε στον α' γύρο σε τέτοιου είδους παιχνίδια και να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα για τον μεγάλο στόχο. Αθόρυβα, δίχως μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις. Και εννοείται δίχως καν να υπάρχει στη σκέψη η ευρωπαϊκή μάχη με τη Ντιναμό, η οποία θα πρέπει να απασχολήσει μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα κόντρα στους Αρκάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα