Και τα δύο στον Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε το βραβείο του MVP του ΠΑΟΚ για τον μήνα Δεκέμβριο κι ενώ είχε ήδη κατακτήσει και αυτό του Best Goal.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Ο Δημήτρης Πέλκας ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού στον διαγωνισμό του paokfc.gr και του PAOK FC Official
App για την ανάδειξη του 11888 MVP Δεκεμβρίου και κατέκτησε και τον δεύτερο ατομικό τίτλο του μήνα.

Από την πρώτη μέρα που φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου, οι προσδοκίες για αυτόν ήταν ιδιαίτερα αυξημένες. Στην πορεία του τα τελευταία χρόνια φρόντισε να παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερος και πλέον τείνει να εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας τον Δεκέμβριο ήταν εξαιρετικός, βοήθησε την ομάδα του να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και έχοντας ως κορυφαία στιγμή το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου με δύο δικά του πανέμορφα τέρματα, το πρώτο εκ των οποίων του χάρισε τον τίτλο του Regency Casino Best Goal Δεκεμβρίου, οδήγησε την ομάδα σε μία μεγάλη νίκη με 4-0.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πέλκαςέλαβε το 59,56% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Δεκεμβρίου, κατακτώντας για δεύτερη φορά τον τίτλο, μετά την επικράτησή του τον Σεπτέμβριο.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε εξαιρετική παρουσία και στον τελευταίο μήνα του 2017 και ηγήθηκε της ασπρόμαυρης άμυνας. Τρίτος έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός , ο οποίος πήρε περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες και εκμεταλλεύτηκε, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπος

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτος

Νοέμβριος: Λέο Μάτος
Keywords
Τυχαία Θέματα