Και με τη βούλα στην Μπάγερν Μονάχου ο Λάσο

Ο 55χρονος Βάσκος προπονητής έφτασε στο Μόναχο την Κυριακή βράδυ και λίγες ώρες αργότερα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας και στη συνέχεια είχε την πρώτη του συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης του Μονάχου στην αίθουσα τύπου του Audi Dome.

Η πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο αναμένεται να φέρει νέα πνοή και εμπειρία στην Μπάγερν. Με την πλούσια πορεία και τα επιτεύγματά του, αναμένεται να αφήσει θετικό αποτύπωμα στην ομάδα του Μονάχου

με τη γνώση και την προσωπικότητά του.

Έτοιμος ο Λάσο για την πρώτη περιπέτεια εκτός Ισπανίας

«Φυσικά και θα ήμουν χαρούμενος να έχω παρόμοια επιτυχία όπως στο παρελθόν, αλλά το να επιτυγχάνεις δεν καθορίζεται μόνο από την κατάκτηση της Euroleague, αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους. Είμαι αφοσιωμένος και έτοιμος 100% να βοηθήσω τη Μπάγερν να φτάσει στον επόμενο επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Πάμπλο Λάσο ως προπονητή της Μπάγερν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ, δήλωσε από τη μεριά του: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πούμε και εννοείται με τον ίδιο τρόπο, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που καταφέραμε να πείσουμε τον Πάμπλο Λάσο να ενταχθεί στην ομάδα μας. Έχει απίστευτη εμπειρία, έχει πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην Euroleague. Στην Μπάγερν, τώρα τον περιμένει μια νέα αποστολή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πιστεύει στο όραμά μας».

Στο Μόναχο ο Λάσο με 22 τρόπαια στην… πλάτη

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και επιτυχημένους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα καλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια έντεκα σεζόν από το 2011 έως τον Ιούνιο του 2022, οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε 22 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων δύο της Euroleague (2015, 2018) και έξι πρωταθλημάτων και κυπέλλων στην ισπανική ACB. Επίσης, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων (Fiba Intercontinental Cup) με τη «βασίλισσα» το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα