Κάμπερι : «Θα πάμε για τη νίκη στην Τρίπολη..»

Κάθε άλλο παρά σε πνεύμα εφησυχασμού προετοιμάζεται η Χιμπέρνιαν για την ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ερχόμενη Πέμπτη.

Σαφώς ο τρόπος της νίκης (3-2) σε ένα ματς που έμοιαζε ακόμα και χαμένο για την ομάδα του Εδιμβούργου, προσφέρει μια αρκετά καλή ψυχολογία όμως αυτό δεν σημαίνει πως τόσο ο προπονητής Νιλ Λένον όσο και οι παίκτες του θα έρθουν για μια διαδικαστικού χαρακτήρα παρτίδα στην Αρκαδία!

Κάθε άλλο.. Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Ελβετός Φλόριαν Κάμπερι
περιμένει πολύ δύσκολη αναμέτρηση όπου η Χιμπέρνιαν δεν πρέπει να παίξει για την ισοπαλία αλλά για την νίκη!

Εξάλλου στα Σκωτσέζικα ΜΜΕ γίνεται λόγος για την δυνατή έδρα του Αστέρα. Σημείο αναφοράς αποτελούν οι μόλις 16 εντός έδρας ήττες των Αρκάδων σε 107 ματς πρωταθλήματος τα επτά τελευταία χρόνια!

Ο Κάμπερι μιλώντας στην εφημερίδα Edinbourg Evening news ξεκαθαρίζει πως το δόγμα του ιδίου και των συμπαικτών του είναι η αναζήτηση της νίκης κι όχι το παθητικό παιχνίδι :

«Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη κι εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος παρά την εκπληκτική νίκη που καταφέραμε στον πρώτο αγώνα κι όπως αυτός εξελίχθηκε!» είπε ο Κάμπερι αποκαλύπτοντας εν μέρει κάποια από τα σχέδια των «Χιμπς» στην ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

«Δεν νομίζω πως θα πάμε να παίξουμε 90 λεπτά με αμυντικούς προσανατολισμούς. Δεν είναι εύκολο και δεν νομίζω πως μας ταιριάζει κιόλας".

Ο 23χρονος παίκτης αναφέρθηκε προσωπικά και στους κεντρικούς αμυντικούς του Αστέρα, τους Τριανταφυλλόπουλο και Πασαλίδη (ο δεύτερος αποβλήθηκε στο 84’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα) :

«Δεν είναι ότι ευχάριστο να παίζεις εναντίον τους! Μάλλον δεν είναι και τόσο… ευχάριστοι τύποι κατά τη διάρκεια του αγώνα! Περιμένω και στην Ελλάδα να με αντιμετωπίσουν με την ίδια σκληρότητα. Τους έχω μελετήσει ακόμα καλύτερα τους αντιπάλους μου κι ελπίζω πως θα παίξουμε καλύτερα προετοιμασμένοι έτσι ώστε να μην μας αιφνιδιάσουν ξανά. Θα πάμε για την νίκη. Είναι και ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης ενός τέτοιου αγώνα.
Χρειαζόμαστε την πρόκριση καθώς η ομάδα έχει δυνατότητες και κάθε Ευρωπαϊκό της βήμα, προσφέρει ακόμα καλύτερη ψυχολογία σε όλους μας για να πετύχουμε φέτος σπουδαία πράγματα..» επεσήμανε μεταξύ άλλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα