Κ. Κυριάκος «Θέλαμε να τους δώσουμε μια γιορτή για να το χαρούν διπλά»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι εκ των ιθυνόντων της χτεσινής, άκρως εντυπωσιακής φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε και μοιράστηκε τις σκέψεις του για όλα όσα έλαβαν χώρα χτες μετά το ματς. Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis fm 95,5» ...

Για τη φιέστα που έγινε για το Πρωτάθλημα: «Για το πρωτάθλημα ευχαριστούμε πιο πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον πρόεδρο, όσοι δουλεύουμε χρόνια στην ομάδα το περιμέναμε πολλά χρόνια. Δε θέλαμε να δώσουμε λεπτομέρειες
στους ποδοσφαιριστές, αλλά θέλαμε να τους δώσουμε μια γιορτή για να το χαρούν διπλά. Εμείς είχαμε συζητήσει πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό ήταν το βασικό. Προσπαθούσαμε να τους αφήσουμε ανεπηρεάστους, οι ομάδες είναι σφουγγάρια, αν έπαιρναν πανηγυρικό κλίμα θα είχαμε καμιά κηδεία όπως λέμε, από όλη την πόλη κρύψαμε ένα μεγάλο κομμάτι του τι να περιμένει για μην ενισχύσουμε ένα πανηγυρικό κλίμα».

Για το κόνσεπτ της γιορτής: «Η κουβέντα μας ξεκίνησε από το τι θα θέλαμε να βγάλει προς τα έξω η γιορτή μετά από 34 χρόνια, και όπως το ονομάζουμε εμείς η πρώτη μέρα της επόμενης ζωής μας. Είχαμε το μπάτζετ από τον κ.Σαββίδη να το υποστηρίξουμε αλλά δεν θέλαμε να βγάλουμε το ακριβό, το εντυπωσιακό, το πλούσιο κομμάτι όσο ένα συναισθηματικό, με μνήμη, με σεβασμό και με μοντέρνο τρόπο να δείξουμε τι θα επακολουθήσει και αποτυπώθηκε κάπως έτσι. Θέλαμε να κάνουμε κάτι κιμπάρικο αλλά όχι νεοπλουτίστικο. Ηταν ακριβή η φιέστα όπως η ομάδα και οι επενδύσεις που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ αλλά όλα ήταν προσαρμοσμένα στο να σηματοδοτήσουμε τη νέα εποχή».

Για τα μηνύματα που έστειλε αυτό το σόου: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποτυπώσουμε την έκρηξη χαράς που νιώσαμε όλοι όπως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Για πολλά χρόνια τα βάζουμε με άλλους, αυτά παίζουν μικρό ρόλο αν εσύ ο ίδιος είσαι πραγματικά ισχυρός. Μεγαλώνοντας ο σύλλογος από την ισχύ και την επιμονή του κ.Σαββίδη, προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε με ταπεινότητα όσο ταπεινός ήταν ο κ.Σαββίδης χθες γιατί δεν ήθελε να την καπελώσει, ήταν η βραδιά του αλλά ήθελε να την αφήσει στους παίκτες παρότι μπήκε στο γήπεδο μετά από ένα χρόνο. Εχουμε λίγα πρωταθλήματα για τα 93 χρόνια ιστορίας, η ομάδα είναι πεινασμένη για τίτλους, νταμπλ δεν έχουμε κανένα για να γραφτεί η χρονιά ως η πιο επιτυχημένη από άποψη τίτλων στην ιστορία του ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα