Ήθελε να μείνει ο Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πως υπό άλλες συνθήκες ήταν διατεθειμένος να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά στους διοικούντες της «πράσινης» ΠΑΕ, πως δεν προτίθεται να καταθέσει προσφυγή και πως θέλει να βρει μια πρόταση, από την οποία θα βγει ωφελημένη και η ομάδα.

Σύμφωνα
με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναζητεί κάτι καλύτερο από τη Γκεντσλερμπιρλιγκί, η οποία προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του παίκτη. Η Ιντερνασιονάλ, η οποία φέρεται να καλύπτει τον έμπειρο αμυντικό, προσφέρει 300 χιλιάδες ευρώ στους «πράσινους», οι οποίοι αξιώνουν περισσότερα χρήματα, για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης από την πλευρά του αξιώνει ένα συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 800 χιλιάδες ευρώ. Δεν αποκλείεται η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό να καθυστερήσει, μέχρι να βρει κάτι που θα τον καλύπτει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα