Ισοπαλία τίτλου για ΠΑΟΚ (video)

Η Κ20 του ΠΑΟΚ με την ισοπαλία που πήρε στο Γ. Καλαφάτης από τον Παναθηναϊκό (0-0), έγινε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφθασαν τους 70 βαθμούς, ενώ ο σημερινός αντίπαλός τους έχει τρεις λιγότερους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να δώσει άλλα δυο παιχνίδια κόντρα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι "πράσινοι"
είναι αυτοί που έχουν το πλεονέκτημα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δυο ομάδες να ζητούν από ένα πέναλτι. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Σιαμπάνης, χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές εντυπωσιακά για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, ενώ και ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του είχε καλές στιγμές με αποκορύφωμα το σουτ στο δοκάρι του Κόζακ στο 88'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος (79’ Δημητρούλας), Ντόκο (65’ Παπαθανασίου), Μαυρομμάτης, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Κουντουργιώτης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Αποστολάκης, Σκεντεράι

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Τσιγγάρας (74’ Μανιώτης), Τσαούσης, Κόζακ, Μπαλογιάννης, Μαρκόβσκι, Χατζηστραβός (88’ Μουτζούρης), Γκαργκαλατζίδης (67’ Δούμτσης)
Keywords
Τυχαία Θέματα