Ισμαΐλοφ: "Οδυνηρή αποτυχία για Σπαρτάκ"

Τον απολογισμό των αγώνων της Σπαρτάκ Μόσχας με τον ΠΑΟΚ, έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ναΐλ Ισμαΐλοφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Χθες ο σύλλογος μας υπέστη μία οδυνηρή αποτυχία καθώς δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη, τελική, φάση των προκριματικών του Champions League. Ουσιαστικά, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη,
εκεί όπου η ομάδα μας είχε ένα πλεονέκτημα δύο τερμάτων, ωστόσο κατάφερε και έχασε με 3-2.

Στη Μόσχα, παρά τη... γελοία παραβίαση και την επακόλουθη αποβολή του Λουίς Αντριάνο στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν αξιοπρεπής και ακόμα και με δέκα παίκτες ήταν πιο κοντά στην πολυπόθητη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας πολέμησαν ανιδιοτελώς, με όλες τους τις δυνάμεις και σχεδόν κανένας οπαδός της δεν θα μπορεί να τα βάλει με αυτούς.

Όσο για τον Λουίς Αντριάνο, ζήτησε συγγνώμη από όλους τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς. Ωστόσο, αυτό δεν ακυρώνει ότι έγινε και θα δεχτεί τις κυρώσεις από το σύλλογο.

Τώρα, έχουμε τη μάχη των ομίλων του Europa League και πιστεύω ότι η ομάδα και το προπονητικό τιμ, θα βρει τη λύση για να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά του θεσμού.

Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, ειδικά αν η υποστήριξη που θα έχουμε, είναι τόσο ισχυρή και συναισθηματική όσο στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τον τρόπο τους, χάρη στην ενέργεια που έδωσαν, μπόρεσαν οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν τη δύναμη να αγωνιστούν, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη».
Keywords
Τυχαία Θέματα