Ίντερ Μαϊάμι: Ο Μέσι το σκέφτηκε για Σαουδική Αραβία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι δήλωσε πως μελέτησε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, πριν αποφασίσει να διασχίσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Παράλληλα, ο Μέσι ξεκαθάρισε πως πρώτη του επιλογή ήταν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που όπως δήλωσε δεν ήταν δυνατό.

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε στο «Time»: «Η αλήθεια είναι ότι, ευτυχώς, είχα αρκετές

επιλογές που ήταν ενδιαφέρουσες και έπρεπε να τις αναλύσω και να τις σκεφτώ, ακόμη και να τις ζυγίσω με την οικογένειά μου, πριν πάρω την τελική απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν δυνατό. Προσπάθησα να επιστρέψω, αλλά δε συνέβη. Είναι επίσης αλήθεια ότι αργότερα σκεφτόμουν πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, όπου γνωρίζω τη χώρα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή διοργάνωση που μπορεί να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο εγγύς μέλλον».

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: «Ως πρεσβευτής του τουρισμού της χώρας, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, ειδικά επειδή απόλαυσα όλα όσα έχω επισκεφτεί, λόγω της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα και λόγω της προσπάθειας που καταβάλλουν για να δημιουργήσουν μια κορυφαία διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα