Ίντερ και με ανατροπή

Η Ίντερ φέτος θα κάνει καρδιακούς τους φιλάθλους της. Μπορεί αυτή τη φορά να μην έβαλε κάποιο γκολ νίκης στις καθυστερήσεις, αλλά χρειάστηκε να μοχθήσει για να ναατρέψει το το σκορ και να πάρει μια σπουδαία νίκη.

Οι νερατζούρι μπήκαν καλά στο ματς και είχαν σουτ στο πρώτο λεπτό με τον Ναϊνγκολάν το οποίο έβγαλε ο Ζουτ. Στο 4' ο Μπέργκβιν απάντησε σε κόντρα επίθση αλλά αστόχησε και έχασε την ευκαιρία. Ικάρντι και Ροζάριο είχαν τις δικές τους στιγμές, το ίδιο κι ο Βασίνο με τον Πέρισιτς.

Το ματς στο πρώτο
ημίχρονο είχε καταιγιστικό ρυθμό κι ενώ ο Ικάρντι έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 25' και στο 26', ο Ροζάριο δε λάθεψε και στο 27' με σουτ από τα 25 μέτρα άφησε όρθιο τον Χαντάνοβιτς κάνοντας το 1-0. Ο Ροζάριο έγινε έτσι ο 100ός Ολλανδός που σκοράρει στο Champions League.

O Ικάρντι κι ο Πέρισιτς συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, το ίδιο κι ο Ναϊνγκολάν ο οποίος όμως στην τρίτη ευκαιρία που του δόθηκε ήταν εύστοχος και ισοφάρισε για την Ίντερ με σουτ από το ύψος της περιοχής στο κομβικό 44ο λεπτό. Ένα γκολ το οποίο άξιζε η Ίντερ και με το οποίο μπήκε με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ικάρντι λοιπόν θα μπορούσε να είχε δώσει προβάδισμα στο 48' αλλά ο Ζουτ του είπε όχι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Περέιρο είχε δοκάρι. Τελικά ο Ικάρντι πέτυχε αυτό που έψαχνε μανιωδώς σε όλο το ματς στο 60ό λεπτό με όμορφο πλασέ κάνοντας το 2-1 για την Ίντερ.

Στο επόμενο δεκάλεπτο η Ίντερ με ψυχολογία θα μπορούσε να είχε αυξήσει το προβάδισμά της αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το τέλος του αγώνα να διεξάγεται στην κόψη του ξυραφιού. Φίρχεφερ, Μάλεν και Λοσάνο είχαν ευκαιρίες για το 2-2 το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι Ίντερ και Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή του ομίλου έχοντας από έξι βαθμούς.

Αϊνχόφεν (4-3-3, Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζουτ, Φίρχεφερ, Σβαμπ, Ντάμφρις, Ανχελίνο, Περέιρο, Ροζάριο, Χέντριξ, Λοσάνο, Μπέργκβιν, Ντε Γιονγκ.

Ίντερ (4-2-3-1, Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντ'Αμπρόζιο, Ασαμόα, Βεσίνο. Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο, Πέρισιτς, Ναϊνγκολάν, Ικάρντι
Keywords
Τυχαία Θέματα