Ίντερ : Η Νάπολι αρέσει στον Χακίμι

Ίντερ : Η Νάπολι αρέσει στον Χακίμι evlachosΤετ, 03/17/2021 - 19:36

Ο Ασράφ Χακίμι κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ η οποία πλέον είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Σέριε Α. 

Ο 22χρονος Μαροκινός έχει πετύχει έξι γκολ και έχει δώσει πέντε ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα παίζοντας μόνος του σε όλη την δεξιά πλευρά των νερατζούρι. 

Ο ατζέντης του, Αλεχάνδρο Καμάνο, παραδέχτηκε ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή

του να βελτιωθεί αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει εν νέου μεταγραφή. Η Νάπολι "φλερτάρει" καιρό με τον ποδοσφαιριστή. 

"Νιώθει καλά στην Ίντερ, ο Κόντε είναι σπουδαίος προπονητής και το στυλ του ταιριάζει τέλεια στον Ασράφ. Εξελίσσεται και θα γίνει καλύτερος στην Ίντερ. Σαν Αργεντινός πάντως σας λέω ότι η Νάπολι είναι στην καρδιά μου. Ο σπουδαιότερος στην ιστορία έπαιξε εκεί οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον".

Η Ίντερ αγόρασε τον Χακίμι από την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι σαράντα εκατομμυρίων Ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο ατζέντης του Ασράφ Χακίμι δεν απέρριψε το ενδεχόμενο ο πελάτης του να φορέσει στο μέλλον την φανέλα της Νάπολι.  Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 19:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα