Ημιτελικός Κ 15 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ήταν ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στον αγώνα που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι.

Γκολ, δύο κόκκινες, δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πολύ ένταση ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία σε μια αναμέτρηση που νίκησε ο καλύτερος.

Μόλις στο 12΄ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους με τον Σιδηρόπουλο, ενώ στο 67΄ ο Τουρσουνίδης (ανιψιός του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ

Γιώργου), διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 74΄ ο Τασιούλας αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς με παίκτη λιγότερο, ενώ ο Βύντρα (γιός του Λουκά, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή) στο 76΄ σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι.

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας (79΄) ο Χατζηκωσταντίνου ανέτρεψε τον Μπέρδο στην περιοχή, ο διαιτητής απέβαλε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού δείχνοντας ταυτόχρονα το σημείο του πέναλτι. Ο Μπέρδος ανέλαβε να εκτελέσει την αισχάτη των ποινών, αλλά έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης (78΄ Καρασσαβίδης), Μόκρης, Γκιόκα, Λουτζιανιώτης (64΄ Μεγγίδης), Τασιούλας, Μηνασιάδης, Μπέρδος, Καραγκιόζης (53΄ Κρομμύδας), Τουρσουνίδης (78΄ Κουβάλ), Σιδηρόπουλος (64΄ Κάνιος)

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (64΄ Κουρουνιώτης), Βύντρα (78΄ Αργυρόπουλος), Γαζής, Ρεμούνδος (73΄ Τσαντζάλος), Λόμπας, Θεοχάρης, Ιωάννου, Δήμου (64΄ Τσόμος), Σουχλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα