"Ίδρωσε" ο Ντιμιτρόφ, πέρασε ο Κύργιος, έγραψε ιστορία ο Κάρλοβιτς! (videos)

Έγραψε ιστορία ο Κάρλοβιτς

Ο 39χρονος Ίβο Κάρλοβιτς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο και έγινε ο γηραιότερος τενίστας στην ιστορία του Αυστραλιανού Όπεν, ο οποίος κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο. Ο Κροάτης πέταξε εκτός ταμπλό τον Ιάπωνα Γιουίτσι Σουγκίτα με 3-2 σετ (7/6, 6/7, 7/5, 4/6, 12/10).

"Ίδρωσε" ο Ντιμιτρόφ!

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απ' τη Βουλγαρία, νούμερο 3 στο ταμπλό του τουρνουά, πέρασε δύσκολα τον δεύτερο γύρο, καθώς ο ερχόμενος απ' τα προκριματικά
Μακένζι Μακ Ντόναλντ επιχείρησε να απασφαλίσει τη βόμβα της ημέρας. Τελικά ο Ντιμιτρόφ πήρε τη νίκη με 3-2 σετ (4/6, 6/2, 6/4, 0/6, 8/6) και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ απ' τη Ρωσία.

Αποχαιρέτησε ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής απ' το νούμερο 130 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον, δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του εντυπωσιακού 21ετών Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος πήρε τη νίκη 3-1 σετ (4/6, 7/6, 6/4, 6/2). O Κύπριος τενίστας απ' το 2006, όταν και είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, δεν έχει καταφέρει να περάσει τον τέταρτο γύρο!

Εύκολα ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος έκανε επίδειξη δύναμης επί του Βίκτορ Τροίτσκι και πέρασε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης με ένα άνετο 3-0 σετ (7/5, 6/4, 7/6). Η κλήρωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς παρά την πτώση του στην παγκόσμια κατάταξη, ο Σέρβος διαθέτει πλούσια εμπειρία. Ο δρόμος του Κύργιου δεν θα είναι εύκολος, καθώς τα δύσκολα συνεχίζονται και στον επόμενο γύρο, όπου τον περιμένει ο Τζο Ουίλφριντ Τσόνγκα. Ο Γάλλος απέκλεισε με δυσκολία τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ 3-2 σετ (3/6, 6/3, 1/6, 7/6, 7/5).

Παρέλαση ο Ναδάλ

Ο φιναλίστ του περσινού Αυστραλιανού Όπεν Ραφαέλ Ναδάλ πέρασε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ και επικράτησε 3-0 σετ (6/3, 6/4, 7/6). Στον επόμενο γύρο θα συναντήσει τον Βόσνιο Νταμίρ Ντζουμούρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα