Η τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία για το πρώτο μέρος (video)


Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής ήταν κι η τελευταία επί ολλανδικού εδάφους σ’ αυτό το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, καθώς αύριο θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος φιλικός αγώνας, με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ στις 17.00 τοπική ώρα και το πρωί της Τρίτης η αποστολή του «Δικεφάλου» θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Το απογευματινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην τακτική με τον Ραζβάν Λουτσέσκου – μετά το καθιερωμένο «ζέσταμα» - να δουλεύει με τις δυο ενδεκάδες που θα παρατάξει αύριο, μια ανά ημίχρονο, σε συνθήκες ανάκτησης της μπάλας από πίεση στη μεσαία γραμμή, με
συνέπεια κι απαιτούμενο την όσο το δυνατό ταχύτερη ανάπτυξη και το τελείωμα απέναντι σε τερματοφύλακα.Στη μια ήταν, στην άμυνα οι Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, αμυντικά χαφ οι Χαρίσης, Κάνιας, μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, δεξιά κι αριστερά του Ολλανδού οι Λημνιός, Ενρίκε αντίστοιχα και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Στην άλλη, την αμυντική γραμμή συνέθεταν οι Κίτσιου, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, μπροστά τους το δίδυμο των χαφ, Σάκχοφ – Μαουρίσιο, μεσοεπιθετικά από δεξιά προς τα αριστερά οι Λημνιός ή Ενρίκε και Λάμπρου αντίστοιχα με τον Μυστακίδη στην κορυφή. Την ίδια στιγμή, η άλλη ενδεκάδα βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο όπου κι έπαιζε παιχνίδι κατοχής, έξι εναντίον δυο, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, δημιουργήθηκαν τρία γκρουπ που αντιμετώπισαν η μια την άλλη σε μίνι τουρνουά, στο 1/3 του γηπέδο με τον ανταγωνισμό στα ύψη και τη νικήτρια ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα, με τα μέλη της να ζητούν να την απαθανατίσουν οι φωτογράφοι πικάροντας τους υπόλοιπους.
Keywords
Τυχαία Θέματα