Η Ρεάλ ζήτησε την παρουσία ανδρών ασφαλείας σε κάθε…βήμα της στο Βελιγράδι

Ο φόβος πιθανών αντιποίνων από τους οπαδούς της Παρτίζαν στο τρίτο παιχνίδι του Βελιγραδίου (2/5, 21.30) για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο δεύτερο διακοπέν παιχνίδι των πλει οφ της Ευρωλίγκα, στην Μαδρίτη, ανάγκασε την Ρεάλ να ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, από την στιγμή που η αποστολή θα προσγειωθεί στο Βελιγράδι, έως ότου αναχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας “Walla”, η Ρεάλ ζήτησε ένα λεωφορείο να παραλάβει

την αποστολή της από το αεροπλάνο και χωρίς η αποστολή να περάσει τον χώρο των αποσκευών και να βρεθεί στην είσοδο των αφίξεων, προκειμένου να μην συναντηθούν τα μέλη της με Σέρβους.

Οι Μαδριλένοι θέλουν έντονη παρουσία της αστυνομίας περιμετρικά του ξενοδοχείου που θα διαμείνει και στην τελευταία προπόνηση που θα κάνει την Δευτέρα (1/5), στα αποδυτήρια της “Stark Arena” και περιμετρικά του πάγκου τους, όταν θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Παρτίζαν αποδέχθηκε όλες τις επιθυμίες των παραγόντων της Ρεάλ, με την ελπίδα να μη συμβεί τίποτα περισσότερο από έντονες αποδοκιμασίες, ενώ προσπαθεί αν περιορίσει την πιθανή ρίψη αντικειμένων, όπως έχει συμβεί και στα ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από τα ηχεία του γηπέδου, θα γίνονται συνεχείς εκκλήσεις να μην παρεκτραπούν οι οπαδοί των γηπεδούχων και υπάρξει κίνδυνος αποκλεισμός της έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, …βήμα, Βελιγράδι,real, …vima, veligradi